Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Hát írigylésre méltó szép csomagod van, lassan a cég 1%-a a kezedben van! A véleményem Nekem is ugyanaz mint Neked! Gyűjtöm Én is, csak más léptékkel..
240db-ot én vettem ma.(Tegnap 70-et)Ezzel 17edb felett vagyok.Jó lesz ez és gyűjteni kell tovább.
Mozgolódik a papír végre.A 4Q jelentés után majd tisztábban látunk.Idén nagyobb akvit várok,ami majd megmozgatja az árfolyamot.
Megint egy nagy kötés, ez több mint 3%-os csomag volt így egyben! Nagy a mozgolódás és ez nem véletlen szerintem!
Esetleg többet megtudunk ha jön bejelentés róla!
Az a kérdés mi értelme van az egymás közötti részvény vételnek?
Kicsik nem ugranak rá, árfelhajtó hatása nincs.
A nagyok mindig olcsón vesznek, olcsón adnak, néha van rajta nyereségük, de pl. Móricz 2350-rt vett nagy pakkot.
Igen, most nézem a közzétételt. Ez azért tetszik, mert más is növeli a részesedését! Valószínű ez le volt már egy ideje zsírozva, hogy átvesz egy ekkora pakkot, csak parkoltatták vmiért Fehérnél!
A lényeg hogy a bennfentesek részvényeken ülnek, és ez pozitív!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace