Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
OTP-MOL-lal lehet kereskedni, Free-ről meg eltudod mondani, hogy van , de ha kellene a pénz talán várhatnál 1 évet is, hogy akár bukoban is kp-hez juss.
OTP csúcsára 12000 a MOL-é 30 ezer körül volt.
Most az otp a szárnyalás után 6, a mol 14.
Akkor most melyik a jó részvény?
Nem kell venni belőle, de kár trollkodni.
Az úgy történt, hogy tegnap adtam egy eladási megbízást arra az amúgy is kevés darabra, amim volt, és a megbízás aznap részben teljesült, 1 darab híján, de zavart, hogy így nem zárult le a megbízásom (mégis mit kezdenék 2 ezerrel TBSZ-en, ha hetek múlva teljesül, mikor már a többi pénzből rég Plotinust vettem?), ezért reggel módosítottam a megbízás limit árát a legjobb vételi árra.
Tévedsz mert nem én vettem.A héten 1db-ot sem vettem.Én régebben vettem 1600-ért 2 tételben és amikor láttam,hogy az 1800-as eladó nem akar lejjebb jönni belevettem 1800-on.
Valaki várja,hogy jöjjenek eladók,de nem nagyon jönnek.
Azért kíváncsi vagyok , hogy az 1 db-os kötés hogy történt.
Nem hiszem hogy Józsi bácsi rádöbbent , szüksége van 1800 Ft-ra ezért gyorsan eladott részvényt.
A vételi érdeklődés megszűnt , lényegében Rice húzta fel az árat vételeivel.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace