Topiknyitó: Törölt felhasználó 2004. 05. 26. 11:18

Freesoft részvény  

Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
akibaci 2012. 01. 10. 12:19
Előzmény: #12579  Törölt felhasználó
Most kell beírni, hogy kész, vége, ennyi, már adják is, mínuszban a papír, elfogyott a cég pénze, Móricz beszopta, csőd, aki beleült az számolhatja a bukót, jaj de jó, hogy még ki tudtam szállni 1300on meg 1400-on. :)
Törölt felhasználó 2012. 01. 10. 12:04
Előzmény: #12577  Törölt felhasználó
rice!

Bocs. Bennem 1600 rögzült és ez jön mindig elő. Igazad van 1800 volt a kibocsátási árfolyam.

A másik dolog, hogy tudtam-e, veszik tovább. Hát nyilván veszik tovább, különben mi a fenének csinálták az akciót. Csak ehhez megfelelő mennyiségű pénz kell. Tudom rice, te másképpen számolsz, xyz Ft nyereségük van a dolgon eddig, ... stb. Én egy földön járó ember vagyok, nekem a nyereség az, mikor a kezemben van az összeg (vagyis ha realizálom a nyereséget). A Free-nek csak papíron van ezen nyeresége, szerintem.
---------
Visszatérve az eredeti témához, szerintem nem bírják tovább. Itt megakadt az akció. Elérkezett egy egyensúly helyzet, mikor a kicsik mindig visszalökik az árfolyamot. Kicsi a forgalom, inlikvid a papír. De hát ezt tudták, nem tudom miért számolták el magukat.
Törölt felhasználó 2012. 01. 10. 11:03
Előzmény: #12576  Törölt felhasználó
Akkor minek kell ledumálni az egészet ilyen hozzászólásokkal, h "vennie kellett"?
Vissza akarsz szállni?
Törölt felhasználó 2012. 01. 10. 10:59
Előzmény: #12573  Törölt felhasználó
Móricznak nem csak a jegyzésből van papírja.Én úgy emlékszem,hogy talán még 2600 felett is csipegetett.Az is lehet,hogy a felesége de emlékszem,hogy vettek.Aki meg akar szabadulni a papíroktól az nem vesz 400milláért 2350ft-on.A cég ha támasztani akarta volna az árfolyamot (már 2 éve)akkor megpróbáltak volna + nyilatkozatokat tenni.Ők hallgatnak és csak a jelentésből derül ki,hogy a cég javul.Azért a csend mert a papírokat szívják ki a piacról!!!
Itt lassú kivéreztetés folyik.Várják,hogy a habozók eldobják a papírt.Ők olcsón begyűjtik.Nagyon jól csinálják.Kicsik pedig csak lesnek és nem hisznek a szemüknek.Te itt többször leírtad,hogy a cég a csőd szélén és 1 db részvényt sem tud venni,mert nincs pénze.Hát azóta vettek eddig 97400db-ot eddig.
Olvass vissza,hogy madrid hányszor leírta,hogy 200millás veszteségnél a papír 2300 felett volt.Most pedig állandóan javul akkor miért esik és miért van 2000 alatt.(Több hónapon kersztül írta)Ő is 1800 alatt kezdett parázni és olcsón eladta.Persze most esést vár,pedig a cég vette meg tőle.Mellesleg 41milla pénzügyi nyerőt behúzott decemberben és azóta is feljebb jött a papír.(az még 1500ft-on volt)

Én leírtam többször,hogy a kicsik akik eldobták-ják majd 2000ft felett fognak visszaszállni.
Ica te mindig olyan sokat sejtető vagy.A neved miatt direkt a freere vagy kihegyezve.Ezek szerint csak azt nem tudtad,hogy veszik tovább:)
Ha ebben nem bízol,vegyél OTP-ét szerintem még érdemes.
Törölt felhasználó 2012. 01. 10. 10:48
Előzmény: #12575  Törölt felhasználó
Kedves josefernando!

Persze, hogy be voltam kapcsolva, mint mindig. Nem 1000 alatt de még 1200 alatt sem döntötték el ezt a taktikát, gondolhatod. Mikor 1400 Ft-ról kezdett lecsúszni az árfolyam, akkor találták ki. Csak hát nem tudnak titkot tartani a board-on. Én már hallottam előre a 800-as árfolyamot, hogy lenyomják oda. Azért sikerült centire eltalálnom :)
Csak nekem egy januári időpontot mondtak, pont ezt a hetet. Ehelyett előbb húzták meg. És nem szóltak előre :) Ezért nem tudtam beállni 800-ra időben, így csak 1000 fölött tudtam venni. Igaz 1300-nál dobtam is, mint a tüzes vasat. Nem vagyok az a "majd kivárjuk, mi lesz" típus.

Szóval nyugi. Akik itt kommentelnek, azoknak valamicske kötődésük van a BÉT-hez és a Free pakhoz.
Törölt felhasználó 2012. 01. 10. 10:41
"A rice féle tudatosság szerintem nem áll meg. Addig csúszott le a papír, hogy kénytelen volt venni a cég. "

97400 db-ot??? Ember, be volt kapcsolva géped, amikor az történt? Nem ráborították a cégre ezt a mennyiséget, hanem átkötötték. Előző nap betették 980 valamennyire a zárót, utána meg 800-on átvették.
Az állami MNYP pakk volt az, egyszerűen ki lehetett zsarolni, mivel mindenképpen el kellett adni egy részét még idén. Egyedül a Freesoft-on múlt, h mennyire pofátlan és hova teszik az árfolyamot.
Másnak nem lehetett eladni, ők meg visszavették a papírokat féláron.
Boavista 2012. 01. 10. 10:32
Valamit tisztázzunk, a jegyzési ár 1800FT volt, egyszer már megírtam Neked..
Törölt felhasználó 2012. 01. 10. 10:25
Előzmény: #12571  realmadrid
Az a 97400 db részvény csak kényszerből van a Free-nél, szerintem....
A rice féle tudatosság szerintem nem áll meg. Addig csúszott le a papír, hogy kénytelen volt venni a cég.

Hírre vagy pletykára ne várjon itt senki. Itt nem kommunikálnak semmit, mert nincs mit. A nagy semmit nem lehet kommunikálni.

Póbálnak megszabadulni a cégtől a jelenlegi nagy tulajdonosok (ez a Móricz család és cégeik), de nagy veszteséget ne akarnak csinálni. Hiba volt a 2640-es szinten való vétel. Mert ha ott nem vettek volna, akkor 1600 fölött kész üzlet lenne eladni a részvényeket, hiszen ők 16000-ért jegyezték.
Törölt felhasználó 2012. 01. 10. 10:24
Előzmény: #12570  akibaci
Ebben igazad van.Azzal azért kiegészíteném,hogy itt a cég a vevő és nem fogja senki nyakába szórni.Valószínű,hogy Móricz sem a
2350-es vételeit.
1 éve még 2000 felett volt.A jelentésekből kitűnik,hogy az eredmény nagyot javult.Szeptemberben is volt a mai árfolyam felett a papír.Azóta a cég kiszívott 97400db-ot.Miért ne emelkedhetne akkor tovább?Miért kéne eladni?Venni kell!Most azt lehet mondani,hogy a BÉT-en a legjobban kinéző papír.A véleményem az,hogy a 800-as árfolyamra a nagyok is rásegítettek.Szerintem ha ez nincs még 1300 alá sem ment volna a papír.Ennek a beejtésnek köszönhetően dobatták el sokakkal és ezért haboznak most többen,hogy tartsák-e,illetve a kicsik ezért nem veszik,mert azt mondják,hogy
3 hete még 800ft volt:D

Egyébként én úgy gondolom,hogy a válság előtt nagy akvit akartak megvalósítani.A KBC volt megbízva a tőkeemelés levezénylésével.Az árfolyam leesett és ezért elhalasztották.Megjegyzem amikor bejelentették,hogy az árfolyam esése miatt nem lesz akvi a papír ÁRA 2400ft FELETT!!! volt.Nem akartak olcsón papírokat a piacra dobni.Én úgy gondolom,hogy akár ez is lehet a cél.Olcsón besöprik a papírokat,majd feljebb teszik az árfolyamot,jó híreket közölnek és jobb kilátásokról nyilatkoznak és lesznek cégvezérek akik akár majd 2500-ért is elfogadják a papírokat.Én így gondolom.
Azt is furcsa,hogy van a BÉT-en 1 papír,ami 1 hónapon belül dupláz és egyetlen gazdasági lapban nem jelenik meg róla legalább 1 közepes cikk.Ez azt jelenti,hogy a cég még gyűjti és kell neki-kik a papír.
realmadrid 2012. 01. 10. 10:11
Előzmény: #12570  akibaci
A Freesoftnak van 97400 db részvénye.
Mit kezd vele?
Kell akvira? Mindenképp azaz érdeke hogy nőjön az árfolyam , ne értéktelenedjen el a birtokában levő részvény, de árfolyam növekedéshez vevő kell, az pedig nincs. Az az egy-két kisbüfi 50-100 db-os vételeivel nem számít.
akibaci 2012. 01. 10. 09:50
Előzmény: #12567  Törölt felhasználó
Szerintem pletykára venni kell, hírre meg adni. Bár pletyka nincs, de a mostani vételeket valamiféle pletykának tekintem, valaki már készül valamire. Ha kijön ha hír, akkor a mostani vevők már eladók lesznek és a lemaradók nyakába lesz szórva a papír.
Törölt felhasználó 2012. 01. 10. 09:44
Törölt hozzászólás
realmadrid 2012. 01. 10. 09:35
Előzmény: törölt hozzászólás
Ezt már nem veszi senki , mitől lenne 2000 , vevők nélkül?
Törölt felhasználó 2012. 01. 10. 09:35
Előzmény: #12564  Törölt felhasználó
Azt,hogy 1 nyereséges cég 1 fillért sem ér ezt nem tudom elfogadni.Főleg úgy,hogy régebben azt írtad olcsón vették a Humansoftot.Ha szerinted semmit nem ér,miért vettél bele 2 hete?Persze eladtad 1300 felett.
Én még várok majd 1 meghúzást.Veszik a papírt.Valamiért még pihenőt sem tartott.Tartom azon véleményemet,hogy 2000 alatt olcsó.Ha meg hírek lesznek nagyobb eredmény,vagy jobb kilátás,akvi,új mezőgazdasági program(idénre igérték)esetleg nagyobb megrendelés akor jönnek majd a kicsik is.Persze akkorra már 2000ft felett lesz.
Messi a lassú emelkedés nekünk jobb.Kicsik csak figyeljék.Aztán ha jönnek a hírek beszállnak.

Ha valaki vett OTP-ét azt szerintem tartani kell,mert Orbán beijedt és az IMF hitel hírei vihetik tovább.
Cél 3400-3600 én ott tervezem dobni.
Törölt felhasználó 2012. 01. 10. 09:32
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2012. 01. 10. 09:29
Előzmény: #12564  Törölt felhasználó
Na megint bekezdett egy 2000 darabos átkötéssel a Free, persze a szokásos módon, árfolyam fölött.
AMATŐRÖK.
Hajrá Gábor!
Törölt felhasználó 2012. 01. 09. 15:25
Előzmény: #12563  bet4more
bet4more!

A problémám a cégből fakad. Túl jól ismerem, üzleti kapcsolatban voltam vele. A cég jelenleg egy fillért sem ér, kár is bele fektetni bármit. Csodálkozom rajta, hogy a kibocsátási ár (1600) fölött valaki is hajlandó Free részvényt venni.

Móricz egy másik eset. Ő az, aki a hadseregből leszerelve - ahol is hadtáp ügyekkel foglalkozott - rájött, hogy itthon igen kevesen értenek a pénzügyi dolgokhoz, a tőzsdéhez meg végképp senki. Így nulla forintból lapátolt össze magának milliárdokat a mások és az állam hülyesége miatt. Mert ugye az a pénz valahonnan származik, ha máshonnan nem, a kárpótlási jegyekből (mást már nem is merek mondani). Nagy tételben olcsón felvásárolni, majd névértéken beváltani az államnál, persze csak a bennfenteseknek.
Szóval az a bajom, mint a Csányikkal. Simicskákkal, Kósa Erikákkal és egyéb burzsujokkal.
bet4more 2012. 01. 09. 11:34
Előzmény: #12562  Törölt felhasználó
Valamilyen személyes sérelmed van a Free-vel vagy Móricz-cal kapcsolatban?

Egyébként nem értem, miért drukkolsz a Free ellen állandóan?

Vagy csak annyi lenne az indok, hogy alacsonyan tudj venni..?
Törölt felhasználó 2012. 01. 09. 11:14
Előzmény: #12561  Törölt felhasználó
Az a probléma ezzel a részvénnyel, hogy Móricz mindenkinél okosabbnak hiszi magát, és azt gondolja, ő minden trükköt be tud vetni.
El akarja adni a 2640-en vett részvényit és az egész tulajdonát, így megpróbálkozik mindennel.
Lássuk Gábor, hogyan bukik a Free !
Törölt felhasználó 2012. 01. 09. 10:10
Előzmény: #12559  Törölt felhasználó
Jaj! A nagyon okos Free átkötött 1700-on 9:00-kor, azóta megállt a forgalom. A legnagyobb eladási ajánlat is 1690.
Ilyen amatörizmust rég láttam Móricztól.

Topik gazda

hotface
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek