Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
már szinte minden papper visszakorigált valamennyit a málypontról, most jöhet a freesoft is, be van már ebbe árazva a veszteség, de a következő időszaki pozitívabb várakozásokat még nem árazták be, de részvényárfolyam soha nem a a jelent árazza, hanem a jövőt, ha jól gondolom...
Na azért csak elindul ha 1 kicsit komótosan is.Forgalom alakul.Ha benyögik,hogy mit jelent ez a cég életében... na akkor kezdődik a rally.
Mennem kell mire megjövök lehetne + 20%.
A nagy vevő hiányzik igazad van.Azért azt sem kell elfelejteni,hogy a nagy esésben Korányit likvidálták mert nem tudta tartani a Rába és a Freesoft papírokat.A Rábába nagy tulaj azért ezt dobta.Ha itt valaki nagy gyűjteni kezdi pillanatok alatt nagyot emelkedik mert kevés a közkéz.
Szerintem meg a kisbüfik adogatják itt lent.
Jövő hétre várok 1 kommentet a cégtől,hogy mit is jelent a cégnek ez a nagy pályázati pénz elnyerése.
Szevasztok
Én is gyűjtögetem ezt a papírt egy jó ideje, össze is jött egy szép kis pakkom és az átlagáram sem rossz. De azt gondolom, hogy egyenlőre csak néhány lelkes kisbüfi tartja életben a piacot, és nagyon hiányzik egy komoly vevő, reméljük hamar megérkezik:)
Öregszel még,hogy 10%.Nem lesz eladó holnap úgy,hogy 20% az tuti.Ha hétfőig még jön valamilyen hír akkor akár jövő héten 2500 felett is lehet a papír.Ezek a pályázati lóvék most jók lehetnek mert amikor a cég pályázott akkor az áremelkedést is bele kalkulálták.Az árak viszont stagnálnak ezért + nyereség is lehet majd a kalkulált nyerő felett.Elindulunk végre.A kitartók megérdemlik.
Végre valami hír emberek, de ez nekem furcsa!
Ennek kellett volna előszelének lennie ami meglátszik az árfolyamon, ehhez képest semmi
én nem is számítok nagy emelkedésre esetleg 10%!
A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 8.) ezúton tájékoztatja tisztelt befektet5it,
továbbá a pénz- és t5kepiac szerepl5it a FreeSoft Nyrt. leányvállalata, a HUMANsoft Kft.
ügyvezet5 igazgatójának változásáról. A FreeSoft Nyrt. - tulajdonosi jogai gyakorlása során -
a mai napon Illés Antal a HUMANsoft-ban betöltött vezet5 tisztségvisel5i kijelölését
visszavonta, ügyvezet5i tisztségét a mai nappal megszüntette. Tekintettel arra, hogy az
ügyvezet5 munkaviszonyban látta el tisztségét, a mai napon a HUMANsoft Kft. és Illés Antal
között létrejött munkaviszonyt a FreeSoft Nyrt. rendes felmondással megszüntette.
A FreeSoft Nyrt. a HUMANsoft Kft. ügyvezet5i feladatainak ellátásával, a mai naptól Mezey
Andrást bízta meg.
Mezey András külkereskedelmi közgazdászi-, és számítástechnikai mérnöki diplomával
rendelkez5 szakember, aki az elmúlt 10-15 évben – többek között – olyan státuszokat töltött
be, mint az AUTÓKER OMICRON Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. ügyvezet5
igazgatója, az AUTÓKER HOLDING Rt. vezérigazgató-helyettese, az AUTÓKER
HOLDING Rt. vezérigazgatója, a TRIAS Internet Szolgáltató Kft. ügyvezet5 igazgatója, a
MÁV Rt. informatikai f5osztályvezet5je. Vezet5 tisztségvisel5ként tevékenykedett a
következ5 szervezetnél: AUTÓKER Társaságok Központja Rt. igazgatósági tag, AUTÓKER
HOLDING Rt. igazgatósági tag, KÁRPÁT Befektetési Rt. tulajdonosi képvisel5,
PHARMAFONTANA Gyógyszer-kereskedelmi Rt. felügyel5 bizottsági tag, MÁV
Informatikai Kft. felügyel5 bizottság elnöke.
Budapest, 2009.
Na azért csak mozgolódik.De szép lenne 1 elfogadható jelentés és 1-2 napi limit.2500-ig is elmehetne első körben.(Mivel mindenki nagyon szar jelentést vár ezért lehetne nagy meglepetés 1 kisebb - )
Se eladó ,se vevő.Nem csodálkoznék ha 1 kicsit feljebb tennék.Reggel még látszott az 1800.A baj,hogy nincs hír.Nem tudni mikor akarnak tőkét emelni.A válság miatt elhalasztották.Utoljára : 90.000
darab „A” sorozatú, névre szóló törzsrészvény került kibocsátásra 3600 Ft-os árfolyamon 2008-ban.Ehhez képest nagyon gyengén állunk.2007-ben 2700ft-on dobtak piacra nagyobb mennyiségű papírt.Eddig a kibocsátási árak mindig növekedtek.A közkéz kevés ezért ha növekedni akarnak (rv.kibocsátás,mert most olcsón tudnak vásárolni)az árfolyamot fel kéne nekik húzni.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace