Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Reggel erről írtam.Beragadtak eladják és elfogynak az eladók.Kevés a közkéz.Jövő héten 2500 felett is lehetünk csak 1-2 jó komment is kell a cégtől.Azután már a nagytulajok is tudnak 1-et dobni rajt és jöhet a tőkeemelés.
A nagyok 6000 felett csökkentenének erről kb.2 éve a Napi Gazdaság írt.Akkor talán 4000ft volt a papír és a cikk arról szólt,hogy a lengyel hasonló papírokhoz képest 50-60% -al alul értékelt.
Én kb.3600-nál hallottam,hogy 100edb-ot akar alap venni.Ha jól emlékszem az OTP alapkezelő.(Ez nem biztos,hogy ők)Azt nem tudom,hogy mennyit vettek.Annak idején írtam is,hogy alap is be akar szállni.Szerintem a Korányi is ez miatt vette,mert ha ezt hivatalosan is bejelentenék akkor elszállhatna.Kicsi a közkéz.Utolsó tőkeemelés is ha jól emlékszem 3500 vagy 3700-en volt.Én bízom abban,hogy meg lesz a 20% ma.Jövő héten pedig mehet tovább.Ezt a tulajok = nem akarják eladni,de mivel vannak terjeszkedésre célpontok (akvi)tőkebevonást akarnatak már tavaly.Mivel lement a rv. ára ezért elhalasztották.Szerintem 3000 alatt nem vonnának be tőkét.Az a pályázati lóvé nagyon jó aékalom,hogy 3000 fölé vigyék a papírt.Én ma 500db-ot vettem,pedig van régebről is bőven.
Ilyen kicsi közkéznél nem érdemes belenyúlni egy nagy alapnak, csak mint az rfv esetében a tulajoktól direkt módon. Szerintem a egy szakmai nagy befektető felvásárlási ajánlata életszerűbb lehet. Csicseregnek erről a madarak de mindenki a synergonra gondol elsősorban, milyen meglepi lenne ha a freesoft állna a célkeresztben.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace