Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
én is próbálkoztam itt régebben a topic felélesztésével, de ha egyszerűen nincs miről beszélni akkor ez van!
Én már ezzel a pénzzel úgy vagyok, hogy nincs majd ha meg jó lesz akkor meg azt mondom hogy ajhe tényelg ilyenem is van! Sok idő kellett hozzá
sziasztok,
szerintetek meddig bírják a kisbefektetők cérnával, mert én nemsokára vagy így, vagy úgy de el fogom adni, mert nem mozdul 1 mm-t se az árfolyam és mással már azért jobban lehetne talán keresni???
A halott ha feléled akkor lesz meglepetés.Nem kell figyelni.A lényeg az,hogy nyerjünk vele.Mind 1,hogy többször kicsit vagy1x nagyot.Egyébként azért Móricz már 20,5 %-os tulajdonos.Eddig amibe Ő belenyúlt az mindig jól jövedelmezett.Azt nem tudom kié lehetett a tegnapi 40000db amit megvett.Keresztesi csak 10000db-ot adott el.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace