Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Nem sokan vagyunk már akinek van ebből a papírból.Kicsik közül sokan eladták.Én meg nem akarok ökörséget tippelni.A félév mindig gyenge,mert a 2. félévben jönnek a bevételek meg a nyereség is.Ha bedobnak valami hírt 2-3 napig is lehet limiten.(kevés közkéz ezt segíti)Ha a 2. negyed 0 körüli lenne az már jó szvsz.Egyébként rengeteg pályázatot nyertek tavaly.
Valaki vagy kik azért piszkálgatják.Kevés az eladó,de nem akarják felhúzni.Ha valaki megunja akkor mindjárt 2000 felett lesz.Remélem nem adtátok el az alján.
Nagyon kihalt a topik.Talán mindenki eladta?Remélem a nagy beadás 1 hosszú emelkedő trend előjele volt.Marhára alul értékelt a papír.Hírt is már régen szivárogtattak.Talán fordul ez is és legalább 2500-ig első körben elkocog.
Az több cégnél is szar lett.Itt első negyed mindig szar.Nem jelent semmit,mert a nyereség a 3.-4. negyedben jelentkezik.Leépítéseket csináltak a cégnél meg ha jól emlékszem valami pénzt még nem kaptak meg.(azt nem tudom,hogy tavalyi vagy idei lóvé)
Szezonalitas miatt az 1. 2 ne. mindig veszteseges. A merteket a 2. ne-re nem tudni, de attol lehet tartani, h. jelentos.
A palyazaton nyert penzek meg addig semmit nem ernek, amig nem mennek a projektek.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace