Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Pszichológia az egész, majd kiderül, csak játszanak. Előbb lenyomják, hogy az eladók egyre lejjebb tegyék az árakat, versengenek egymás ellen, hogy ki tudja hamarabb eladni, ezáltal olcsóbban be tudnak vásárolni. Majd kivásárolnak pár ezer darabot, feljebb teszik, és kezdődik elölről...
Először a 2. pontra gondoltam én is, de 2250 elérése óta inkább lefele nyomják az árat. Mikor kevés eladó áll bent, leöntik és esik 5-10 %-ot , utána kezdik venni.
A 2250- óta már 7 %-al lejjebb vagyunk sajnos.
A forgalom viszont nagy , már írtam , hogy az elmúlt napokban a részvények több mint mint 10 % a megfordult és mégsem volt bejelentés.
Máskor ha valamelyik bennfentes akár csak 1000 db-ot vásárolt már volt bejelentés, most meg semmi.
1. Veszik vissza a 2010végén eladott pakkokat,
2. Srófolják az árat a Q4 miatt,
3. Tudnak valamit,
4. A gyüjtő pakkjait veszik át,
5. Valaki gyűjti, ki tudja miért...
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace