Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Na, a mai naphoz mit szóltok Free tulajok?
Szívatnak minket szépen, mire beraknám eladásra a pakkom 2150-re , már 2000-nél járunk.
A múlt heti emelkedést 1 nap alatt visszavették.
Kellett az mégis. Nagyon nagy a mutyesztán, és szerintem még csak most kezdődik.
Van egy olyan érzésem, hogy itt Móricz, High-tech, Kaptár körüli mozgolódás van, ráadásul nem csak a Free-t, hanem a Pannon-flaxot is rakosgatják.
Már nem kell nekik a felkínált 4000 db,
sőt 2180-on is van 1600 db. Bevásárolt valaki és elég neki.
Hírre vártam de az sincs.
Meg volt a szokásos emelkedés, most irány vissza 1900-ra, aztán megint emelkedünk.
hat persze hogy nem kell nekik az a felkinalt 4000db.
csak az kell amit egymastol (maguktol) vesznek meg.
ekkora pakknal en is megneznem, hogy kitol veszem, hiszen csak jo minosegu papirokat akarnek vasarolni:-)
holmi jottmenttol en sem vennek
Na megint egy negyedév vége. Ismét húzzák föl az égbe, majd megy a föld alá!
Rice, hagyd már abba ezt a felbeszélő politikát! Sok embert meghülyítessz a marhaságaiddal!
Az, hogy Móriczék vettek kurva sokat 2350 fölött az tény. Az is tény, hogy recesszió van, meg az is , hogy ez a papír túlárazott... Én amint lehet szabadulok. kb 1,5 éve vagyok benne kicsit 0 fölött... Röhely.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace