Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
A 13 darabot is tiszteletben kell tartani.
Én sem mindjárt 50-60 darabokkal trédeltem...
Most meg már egy 100 darabos forgalomtól sem jönnék zavarba...
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ezt miért éjjel egy után jelentették be?
Én pont pókereztem akkor... azon röhögtem, hogy biztos kártyán nyerték el a részesedést így késő éjszaka... :-P
Törölt felhasználó2008. 11. 26. 15:56
kicsit kutakodtam kb 3000ft körül vehették azt a csomagot az viszont nem hagzik rosszul
Limitig? Ez aztan az optimizmus, meg 200 db sincs a forgalom, azert ez keves lesz hozza.
Mellesleg nem csak megvettek ezt a pakkot, hanem el is adtak. Az arat sajnos viszont nem tudja senki, csak ok.
Igen, mostanában szinte folyamatosan az eladói oldal csipegetése zajlik, ami jó előjel egy kirobbanáshoz. A remegő kezűek eladták 2000 körül a kisebb pakkjaikat, így majd csak 3000 fölött fogják visszavenni...
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace