Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
én adtam 2*140db-ot 2150-en, sajna kellett a pénz. Ezt az rv-t gyűjteni kell ezen az áron, de hosszú távra. 2011 sept-re saccolom, hogy az IT szektor beindul Mo-on. Hacsak nem lesz egy globális W.
Talán te adtad?Én abban reménykedem.Dobd már végre és abbahagyod a károgást.
Egyébként valaki belevett és szépen felsöpörte 2289-ig.
Vedd észre,hogy próbálják a kicsiket beijeszteni.Pénteken volt vevő 2200-on és senki nem adta.Erre ma lejjebb dobják.
Holnap remélem megint lesz vevő
2200-on.Meglátjuk,hogy hányan dobják.
750db.Ez pont méretes.2100-on van 2000db vevő.Azért valaki-k gyűjtik.Sajnos mi kicsik fogyunk.(Még itt a fórumon is)Ha kilő nehézz lesz visszavenni.Lassan 1 éve nem volt nagyobb mozgás a papírban.Közeledünk 1 futtatáshoz.
Törölt felhasználó2010. 08. 09. 09:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
Teljesen igazad van.
Azért lehet nagyobb menet is a papírban,mert most teljes az érdektelenség.
17.-én jelentés.Remélem lesz valami ujdonság is.
Véleményem szerint addig még feljebb is megyünk.
Törölt felhasználó2010. 08. 09. 09:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
Teljesen igazad van.
Azért lehet nagyobb menet is a papírban,mert most teljes az érdektelenség.
17.-én jelentés.Remélem lesz valami ujdonság is.
Véleményem szerint addig még feljebb is megyünk.
Nem az a gond.Ha valamit lefelé vársz,akkor el kell adni.Ha felfelé akkor pedig venni.Na most ha arra gondolsz,hogy benéz 2200 alá,de nem mered eladni mert félsz,hogy nem tudod visszavenni,akkor nem kéne azt írnod,hogy az irány lefelé.Én akkor tartanálak nagyra,ha beírnád,hogy eladtad és hol veszed vissza.
Én a 3000-ben azért bízom mivel itt :
1 Közepes kitörés is több mint 40% és az már 3000ft.
2 Jó hírek nem épültek be az árfolyamba
3 Sok váratlan lehet a pakliban
4 Még 1 válságban lévő céget áraz a piac
5 Spekik nincsenek a papírban
6 Idén már nyereség 200milla felett
7 Nyugaton már nagyot javított a szektor,ez nálunk legkésőbb jövő év elején jelentkezik.
8 Humansoft 60edb-os határidős vétele is nagyon + és szerintem a cég is fog venni (lehet jelentés után)
9 Tartozások esetleges beérkezése is + eredmény lehet
10 Itt 3700 alatt nem lesz tőkeemelés
Szerintem még a jelentés előtt akár vevők is érkezhetnek.
Nyugodt vagyok, 1855-nél sem kapkodtam, most sem fogok. Egyszerűen csak nem értem a 3000-es jóslásokat, mikor egyértelmű hogy lefele megy a papír. Lassan 1 éve ülök benne , és amióta megvan még nem lépte át a 2400-et, miközben csak pozitív hírek láttak napvilágot a cég jövőjével kapcsolatban. Viszont igaz hogy veszteséges a cég, árbevétele kevesebb mint a válság idején, állam bácsi befagyasztotta megrendeléseket, kifizetéseket. 3 év múlva lehet hogy többet hoz mintha Otp-t vennék 3 évre de ez most egyenlőre gyenge és az irány lefele továbbra is.
Ezután kapok a fejemre gondolom, és hát megint csak ismételtem magamat.
Rövid táv az nálad 1 hét?Megy ez majd feljebb is,meg lehet lejjeb is:)Holnap én is veszek pár db-ot.2200 már jó ár a papírért.A forgalmat is nézd 553db.Ez neked hatalmas eladás?Add el.Holnap már talán lesz edb-os vevő is 2200-on.
Kíváncsi vagyok a cég felé fennáló tartozás nagyságáról.Tuti,hogy nem 1-2 milcsiről van szó.Ezek esetleges bevétele is + hozhat még az idén.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace