Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Nem adtam el de többször is közel voltam hozzá.
Most úgy vagyok vele , hogy ha eddig tudtam várni akkor várok még hátha neked lesz igazad és javulni fog folyamatosan a cég.
A cég veszteséges, a megrendelések elmaradnak, árbevétel csökken , a kifizetés akadozik ezért várom lefele a következő körben, és talán jövőre tényleg jó lesz, de idén ez nem lesz 3000, erről ne is álmodjon senki.
Pár hete volt itt egy elemzés ami szerint 200 milla nyereség esetén a cég reális árfolyama 2300 Ft.
Madrid,te itt állandóan lefelé várod.Ezért számomra érthetetlen,hogy akkor miért csak írogatsz ide és miért nem adod el.Add el és majd azt írd be,hogy visszavetted 300ft-al olcsóbban.Akkor azt mondom,hogy ügyes voltál.Ezek a beírogatások,hogy lemegy,meg 2400 marad idén nevetséges.Ha marad miért nem adod el?Én azt mondom,hogy még az idén akár 3000ft is lesz és gyűjtöm tovább.Hosszabb távon mindenképpen jó vétel.Jelentésig már csak 16 nap van.Lehet akkor megtudunk valamit arról,hogy kb. mekkora összeggel tartoznak a Freenek.50-60 milla leendő bevétel már megint feéfelé indíthatja a papírt.
Több mint 1/2 éve csak + hírek érkeznek a cégtől.(kivéve a bevétel csökkenést,de jövőre az is növekedik majd)Akkor miért is kéne csökkennie?Ezek a hírek és a kilátások javulása még egyáltalán nem épült be az árfolyamba.Ez az ár még 1 veszteséges,válságban lévő cég árfolyamát tükrözi.Idén már nyereség lesz!!!
Itt nem a nagy tulajok verik fel az árat hanem mindig a ráharapó spekik. A spekik viszont innen kiszálltak.
Szerintem ebben az évben max. 2400, jövőre talán év végén 3000 lesz.
1 a lényeg,hogy ti adjátok,de érdekes módon valaki veszi.Soha nem akkor kell venni amikor a cég majd hatalmas nyereséget termel és szépek a kilátások.Akkor már adni kell és másik papírt keresni ahol nagyobb emelkedés lehetséges.A BÉT-en most ez az emelkedés a FREESOFT-ban van.Kicsi közkéz,szinte 0 speki,olcsó ár,keretszerződések lehívásának a lehetősége,Mezőgazdasági program fejlesztése (2012),javuló nyereség,jövőre már növekedő bevétel,1/2 éve csak + hírek,Humansoft határidős ügylete,stb.
Madrid,a Humansoft is veszteséges volt eddig.60edb-ot mégis határidőre vásárolt.A Free is nyereséges lesz az idén,miért ne vásárolhatna határidőre.
Szerintem csipkedni kell,mert nagy lehetőség van a papírban.A spekik most jönnek rá,hogy más kicsi papírban nagy átbaszások mennek.(Phyl,KEG,Humet,Econet itt azt mondták 211ft alatt nem lesz tőkeemelés)
a megrendelések nagy része nem EU-s, de nem is állami... az csak 1-2 tétel...
amúgy cégeknek fejlesztenek, supportálnak stb...
DMolnar: nem csak IT-ban van ez így, építőipar meg minden, a körbetartozások, lassan fizet ki mindenki mindenkit, és sok a kintlévőség, de ha az bejön egybe, nagyot dob a bevételen....
Sziasztok, rég voltam itt. Én is eladtam a pakkomat, bezsebeltem a veszteséget és a tanulságot: B kategóriás részvényt és IT papírt nem szabad venni Magyarországon. Meg fogtok kövezni, de én nem látok okot optimizmusra, a cég veszteséges, a megrendelések elmaradnak, a kifizetés akadozik. Speki ralli nem kizárt, elég könnyen meg lehetne húzni, de erre várni szerintem értelmetlen... :(
A cég veszteséges, saját részvény vásárlás nem lesz , hisz már 1650 óta vehette volna de nem vette, felhatalmazása meg volt rá.
Gyűjteni kell, csak nem ezen az árfolyamon. 1900-ért kell venni , 2300-ért adni, ezt játsszák néhányan ezért várom most le 1900-ra.
A cég nyeresége annyi mindentől függ most ( EU pénzek, állami megrendelések, kifizetések ) hogy szerintem nem lesz meg az idén a 250 milla nyerő. Esetleg nullára kijönnek, igaz az elmúlt évekhez képest az is javulás.
Talán jövőre tényleg elindul, de az is csak a jövő év 2. félévében derül ki.
Tudomásul vettem hogy rossz lóra tettem, rosszkor vettem rossz részvényt. Beragadtam , most várok, nincs szükségem egyenlőre erre a pénzre.
Kivárás van a papírban.
A cég javul folyamatosan.Bevétel majd csak jövőre fog.
A cég felé tartozások is vannak.
Jó lesz az év,jövőre pedig mégjobb.
Nincs miért adni a papírt.Gyűjteni kell.
Lassan szerintem a Free is belevesz határidőre.
Humansoft 60edb-os vétele is ezt mutatja.Emelkedést várnak a papírtól.Akvit is akarnak és vásárlásra is jó a papír vagy a vezérek jutalmazására,ha a cég már nagyobb nyerőt termel.Az sem elhanyagolható,hogy az emelkedésből pénzügyi nyereség keletkezik.
Én tényleg várom,hogy belevegyenek már a papírba.
Én alszom rá egyet , de jelenleg azon gondolkodom hogy eladom, mert 2000-2100-ért visszavehetem pár hét múlva. Sőt lehet hogy 1900-ért is. Beindul a szokásos játék 1900-2300 között.
Most visszamegyünk 1900-ra és onnan indulunk 2300-ra. Ezt játssza már régóta.
A Q3 negyedben én is bízom.Sőt,szerintem az előzetes adatoknál is lehet,hogy még 3-4 millával jobb lesz az eredmény,mint amit bejelentettek.Ez így volt ezelőtt is.
A lényeg,hogy van elmaradt lóvé,ami bármikor megérkezhet.
Most kerültünk célegyenesbe.Tartom,hogy ősszel már jön 1 nagyobb rally.Meg lesz idén az a 3000ft meglátjátok.
A végén valaki még betett 2220-ra vételt,de nem kapta meg.
Javul a cég folyamatosan.A 3Q-ben már a bevétel is jó lesz és nagyobb nyereség várható.A vezérek onnét fogják támogatni az árfolyamot.Addig gyűjtik a haverok olcsón.Ott talán a portfolió is majd felfelé beszéli.Addig még majd én is gyűjtök pár db-ot.
Nem bíznék a Q3-ban ennyire, mert egyenlőre úgy néz ki csak a HUMANSOFT javult, míg a többi leány rontott az előző év siralmas eredményeihez képest is.
Szerencsére a HUMANSOFT jelentősen javított.
Valaki nem hitt az emelkedesben, pedig a kozzetetel szamai nem lettek olyan rosszak, hogy nagy esest generaljanak. Igaz, nincs itt a gyors kilabalas az orrunk elott (legalabbis a szamok alapjan).
Eladta, hat lelke rajta. Ha jol megnezed a vevoi es az eladoi oldal kb 50 Ft-tal van lejjebb mint tegnap. Ez meg nem az apokalipszis.
javul az eredmeny, a kovetkezo (Q3) mar jo esellyel plusszos lesz.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace