Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
"valamint hozzájuthat a már elvégzett feladatok ellenértékéhez."
Ez inne nkezdve biztos bevétel munka nélkül (mert azt már elvégezték). Ez hiába is van befagyasztva, ezt mindneképpen megkapják. A kérdés az, hogy szándékosság van-e benne, hogy későbbi időpontra tolták el a bevételt! (vagy valami ilyesmi)
Ekkora hibát még nem láttam a PF-től mióta tőzsdézem. Ez biztos hogy szándékos.
Majd a hivatalos Q2 talán helyre teszi a dolgokat és akkor esetleg visszamegy 2300-ra.
Ez idén nem lesz több 2400-nál, 3000-es álmokat el kell felejteni 1 évre legalább.
A múltkor egy írásomra reagáltál hogy nem jönnek be a jóslataim, mindig lebeszélem és felfelé megy.
Akkor most kinek lett igaza?
Más kérdés , hogy ettől nem vagyok boldog, de erre számítottam.
Már 2390-es árfolyam óta várom a jelentős csökkenést , most elkezdődött.
Annyiból nem értem ,hogy 300 millás veszteségnél 3500 Ft-on mozgott , most hogy javul az eredmény folyamatosan és idénre 250 milla nyereséget várnak , erre az ár 2200 Ft.
lehet erdemes volt hozzaszolast irni a cikkre:-)
nem vagyok penzugyi szakember de nekem elmondhatna valaki, hogy ha ~4.2 es ~3.8 szerepel a free kozzeteteleben akkor a cikkben miert van 2.33 es 2.2 mrd. cegcsoport szinten.
tenyleg erdekel.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace