Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Azért csak óvatosan, szerintem húzzák a mézesmadzagot, lehet felviszik 2500ig, de onnan kiráznak... vagy csak speki, vagy kell nekik és ki akarnak szorítani... az idő eldönti
Szerintem már előtte kitörünk.
1200db-ot vett a vevő.2-3 ekkora vétel és 2400 felett vagyunk.Nem akarja dobni senki.Lassan tényleg mindenki 2700 fölé várja.Én még az idén 3000 fölé várom,nagyobb keretszerződési lehívás nélkül.Ha lehívnának az pár milliárdot,akkor történelmi csúcsra menne a papír.Az számomra érdekes,hogy ezt a spekik nem árazzák.Nagyobb cégeknél is 1-2 milliárdos megrendelés lehetősége,már hatalmas rallyt indít el.Itt pedig csend és semmi.Pedig az EU-tól fog jönni lóvé.Ha nem az idén akkor jövőre.
Nagy lehetőség van a papírban és ezt a piac nem veszi tudomásul.Ha elindul ezért lehet nagy az elmozdulás.
Érdemes várni illetve gyűjteni mert a nagyok is készülnek valamire.Csend van a papír körül.Nem engednek kiszivárogtatni semmit.
Eladók egy picit lejjebb mentek, a vevők egy picit feljebb de úgy látom ha lesz kötés az 2300 alatt lesz.
Napok óta nincs kötés, remélem július 28. után kitör.
Sziasztok!
Jó,hogy hiányzom:)
Hát akkor irány fel.
Régóta csak + hírek érkeztek a cégtől.
A papírban fogynak a kicsik és szinte nincsenek spekik.
A cég bevétele nagyot csökkent.Jövőre már ebben is javulást várok ami természetesen a nyereséget is növeli.
Humansoft belevett a papírba,ez is nagyon +.
Eddigi gyűjtögető szünetet tartott,hogy a bizonytalanoktól elvegye a papírokat.Nem igen dobálták:)Lassan a közgyűlés miatt vennie kell megint.
Alulértékelt olcsó papírt gyűjteni kell.
A mai ár hamarosan olcsó lehet.
Vétel Mennyiség Eladás Mennyiség
2230 15 2300 100
2227 110 2335 500
2220 1500 2340 110
2200 800 2345 500
2151 200 2360 600
Ilyen forgalommal a bumix-ból is kikerül.
Az eladói oldal hamarosan elveszti türelmét és lesz ez 2200 is.
Látszik hogy csak a gyűjtögető vette, más nem.
Már nem vesz, nincs is forgalom.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace