Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ma lekötik,hogy a kamat kevesebb legyen holnap pedig fel szerintem.A közgyűlést érdemes megvárni mert az éves eredményt ott jelentik be.A féléves már jobb volt mint az előző és azt nyilatkozták éves is sokkal jobb lesz.
Hát igen, ez a cikk teljes mértékben igaz a freesoftra, már csak azt nem értem mért jó ez nekik, hiszen az ő érdekük is a forgalom, hacsak nem akarnak takargatni valamit.
"Sikeresnek tűnik."
A baj az,hogy nagyon hallgatnak.Nincs tájékoztatás.Jelenteni sem jelentettek.A pályázatok elnyerését közölték de,hogy pontosan mi várható azt már nem.Több tájékoztatást adhatnának,mert a céget sokan nem ismerik és így nem is fogják megismerni.1 féléves jelentése nagyon jó 3x bevétel növekedés a veszteség pedig 1/3-a az előző évinek.Év végére nagyobb nyerőt vártak.Ebben az évben még semmit sem közöltek.Ez nem korrekt.
Törölt felhasználó2009. 03. 09. 11:01
Ez így nem fog menni az biztos!
Akinek volt 1800-ról az már tuti tavaly rallyban eladta, akinek meg magasabbról van az meg valószínüleg nem fog tőle megszabadulni bukóban mivelhogy a cég elég sikeresnek tűnik!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace