Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Na most megnézheted.Hány db is.Átkötöttek becsülettel.Remélem ennél lejjebb már nem teszik.Az természetes szerintem akinek ennyi van az oda teszi az árfolyamot ahova akarja.
Hát én még életemben kevés olyan részvényt láttam, amit napi 1-1 darabbal mozgatnak. Hát az már nem is nevetséges, hanem csúf!!
Sok sikert mindenkinek!!
Két lehetőség van, vagy siránkozunk, hogy miért ilyen alacsony a jelenlegi árfolyam, vagy örölünk neki, és kihasználjuk vételekre, hogy van olyan "bolond" aki ilyen áron adogat belőle! Szerintem a második a helyes stratégia..
Vagy én vagyok nagyon hülye,vagy sokan nem látják reálisan micsoda fejlődés állhat a cég előtt.Az idő eldönti kinek lesz igaza.Ezen az áron eladni. brrrrrr normális?
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace