Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
A lényeg,hogy állandósulnak a cég körül a jó hírek.Majd 1 ugrással is behozhatjuk a lemaradást és 3000 lesz a papír.Be fog épülni az árba.1-re kevesebb aki dobja.
Ezek a + megrendelések,pályázati pénzek a 200millás tervezett nyereséghez még + ban tesznek hozzá.Tehát nyugodtak lehetünk,hogy 200milla felett lesz az eredmény.Főleg abban a tudatban,hogy az idei 1Q-ben +200millával jobb eredményt értek el.
Tele a padlás jobbnál jobb szerződésekkel.Rég 3000 felett kellene lennünk.
Rövid és tömör, úgyhogy elfér itt:
FreeSoft Nyrt. leányvállalatának sikeres K+F pályázata
A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) ezúton tájékoztatja tisztelt befektet4it valamint a
pénz- és t4kepiac szerepl4it, hogy a FreeSoft leányvállalata a HUMANsoft Kft. K+F pályázatot nyert el a
Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében.
A HUMANsoft Kft. sikeres kutatás-fejlesztési pályázatának címe a „Komplex nemzetközi
vállalatirányítási rendszer mez4gazdasági célú szolgáltatásokat megvalósító speciális illesztési
protokolljainak fejlesztése”. A projekt teljes költségvetése 430.892.000 Ft, amelyhez 278.270.054 Ft
összegE, visszatérítési kötelezettség nélküli támogatást nyert el a pályázó HUMANsoft Kft.
A támogatási szerz4dést a HUMANsoft Kft. és a támogató Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
képviseletében eljáró Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., mint közremEköd4 szervezet már meg is
kötötte. A projekt megvalósításának várható befejezése 2012. január.
2010.04.19.
Ki veszi,ki önti.
Hidd el az elmúlt 1/2évben a kicsik adták és valaki-kik vették.Nem mi tehát nagyobb befektető.
Érdekes a papír ha azt nézzük,hogy a válság kezdetekor mennyire tartotta magát és szinte utolsóként adta be a kulcsot.Korányi határidős poziait már alacsony árfolyamon likvidálták.!!!!!!Valaki-kik azt is begyűjtötték.
Jönnek a keretszerződés hírei és 3 nap alatt 1650-ről 2700 fölé megy,majd Illés elad pár db-ot és esik,majd megint elad esik és megint.Aztán 1 pillanat alatt alacsony áron eladatják vele a teljes pakkját.(Mintha azért rendezték volna,hogy a megmozdult papírból a habozókat kirázzák.Mivel alacsony áron nem tudták tartani,mert más is belecsípkedett a vételekbe feljebb jöttek megint.Véleményem az,hogy veszik.Közbe kisebb,nagyobb pakkokat kötnek át borogatva azt a látszatot keltve,hogy dobálják a papírt.
A cél minél kevesebb papír legyen közkézen.Azért mert ha bedobnak 1-2 nagyobb hírt megindíthatják az árfolyamot és nagyobb magassába tudják felhúzni.Majd 1-2 cikket íratnak és 1-2 elemző vételre búzdít és a kicsik felszívják tőlük a most porszívózott papírokat.Tudom ez hihetetlen és lehet az is,de:
Humansoft akvi előtti napon (talán péntek volt)Nagyobb tételeket vettem mert fülest kaptam.Több mint 10%-al emelkedett a papír.Záróba betettek több mint 40edb-ot eladásra és talán 0%-ban zárt a papír!!!!!
Hétfön jött a bejelentés és a szárnyalés.
Na ha azt a több mint 40edb-ot valaki megveszi,tuti,hogy nem lett volna bejelentés hogy ki adta el a nagy pakkot.Pedig csak a nagyvezérek lehettek,mert ők tudtak hivatalosan a hétfői akvi bejelentéséről.Tehát ez azt jelenti,hogy vannak másnál is lezsírozott papírjaik.Ezért mondom én már régóta,hogy nagyon kicsi a közkéz.
Ha indítani akarják akkor repül.
Madrid a tavalyi veszteség -133.667milla lett.Láttam napközben 137-et írtál.Éves jelentés ben már
-133.667milla.
Szerencsére nem lett igazam, megint felhúzták zárásra. Azért kiváncsi vagyok , ha nem lenne öntés, akkor is venné aki veszi? Vagy akkor nem?
Megy a játék itt.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace