Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Igazad van. Lassan de biztosan.
Csak bosszantó hogy 1 db-al lényegében 4 % mínuszt csinált valaki. Ma eldől hogy ennek volt e jelentősége vagy visszaállunk a 2150-2170 körülre.
OTP-t eladtam , volt rajt 15 %. Free-n kívűl más nincs , full cashben vagyok, várok egy jó beszállót.
Lassan,de bíztosan.Én úgy gondolom.
Nézzétek meg ma is szinte 0 forgalommal esett.Ha lesz forgalom,akkor felfelé megyünk.
Az OTP-én eddig szép a nyerőm.1 héten belül eladom.Remélem 6200-ön sikerül.(700e fognék rajt tisztán)
Freet akkor tuti veszek még.
Ki volt az a hatökör aki ezt csinálta?
Holnap biztos olcsón akar venni és most ráijesztett a kis büfikre.
Már reggel is éreztem hogy nem lesz ennek jó vége.
A kritikát elfogadom, de sokat változni nem fog a stílusom. Olyan türelmetlen ember mint én is vagyok még tervezhet hosszútávra, tervezek is .
Hosszú távon (1-2 év ) én 4000-re várom , csak most rövid távon a jó hírek hatására többet vártam.
Visszatérve a Free mai napjára, reggel valaki nagyon megijedt, vagy nagyon kellett neki a pénz.
2090-en adta el , most meg van aki 2150-en sem kap. Szerencsére ma nem tolonganak az eladók.
Nem kell lelépni.Mindenki megírhatja a véleményét.
Madrid ha te abban bíztál,hogy 2-3 nap és 2300 felett,akkor miért nem veszel még?Ha abban bízol,hogy 2000 alá megy,akkor pedig add el!Vedd vissza olcsóbban és már nyertél is.Ennyire egyszerű.
Én abban bízom,hogy hosszabb távon,ma még elképzelhetetlen magasságokba kerül.(2 év)
Én több papírbab voltam bent így.(Syn 334-980 eladásom után ha jól emlékszem 1év múlva 1600 lett,Grafisoft-szétválás után adtam el nagyo kaszálva,Genesis 500-2600ig,majd még 3x nyertem vele,Econet 60-230 sajna még 200-nál is vettem és a vége hatalmas (több millás)bukás lett utolsókat 132-őn szórtam ki.
Humet,Phyl,Geni már 2 éve nincs(csőd szélén táncolnak)
Ez viszont 1 jó papír és jó lesz.Én vettem és veszem állandóan.Persze nem 1formán látjuk a piacot.Azt nem tudhatjuk kinek lesz igaza.Én türelmes te türelmetlen vagy.
Mivel sok van ha meghúzzák lehet én is beleadok 1000db-ot,de a többit tartom.Ha visszamegy visszaveszem,ha nem akkor örülök,hogy a megmeradtakon mekkora a nyerőm.
Ez a tőzsde.A véleményedet úgy írd,hogy ne 10db papír vétele-vagy eladása legyen a középpontban.
pl:esésben lefelé,emekedésben felfelé beszéled a papírt.
Igen, a topic hooligánja lettem, csak már nem tudtam elviselni ezt a napi szintű jajveszékelést.
A kritikus szintet áttörte, ez van. Most visszavedlem ultrává és csak énekelgetek, tapsolgatok. Holnaptól meg nyugdíjas fotelszurkoló leszek, és messziről figyelem az eseményeket :-/
Kedves realmadrid!
Bocs a stílusért, de a véleményem fenntartom! Mindenki másként éli meg, ha nem megy a papírja hosszú hónapok óta, légyszi előre tekints és máris jobban viseled! Lehet, akkor indul el, amikor senki nem várja...
Oké, gyűjtsd ki a hozzászólásaidat egy évre visszamenőleg, olvasd el egy szép napon, és kíváncsi vagy milyen kedved lesz! Gratulálok a jóslataidnak, de úgy tűnik ezen az oldalon szinte te vagy az egyetlen aki rosszul tűri jóslataid beteljesülését!
Úgy néz ki te napizásra vetted, mert naponta károgsz. Ha így van, szórd be és örülj a jóslatodnak! Ha nem napizásra vetted, akkor mi a jó francnak írogatsz naponta 20-szor, hogy jajjajajaj ez a papír nem megy, hogy megmondtam stb-stb. Vagy tudod mit, írd le ezt továbbra is augusztusig, maximum mától átugrom a szösszeneteidet.
Ha nincs esemény, nekiállunk egymással foglalkozni!
Mint focimeccsen mikor unalmas a meccs nekiállnak egymást szidni és hullámozni! :)
Mennyire tudja egy egyszerű topik is rekonstruálni a való életet! :)
Nézd meg visszamenőleg kb félévre a beírásaimat, jóslataimat Free-vel kapcsolatban, azért szép találataim voltak.
Ha az jobban tetszik neked akkor majd azt írom hogy holnap emelkedünk , 1 hét múlva 4000 lesz.
Máshogy látunk dolgokat de ezért sem téged, sem mást nem piszkáltam.
Írd azt hogy szerinted ezért meg ezért nincs igazam, de ne piszkálj hülyeségekkel.
Nem igaz, hogy férfi létedre itt kell pityeregned nap mint nap. Már nagyon unalmas. Nem te dobálod véletlenül naponta ezeket a 20 db-okat?? Hogy lehet így élni, ekkora negatív hozzáállással, add el az összeset most ha van, ha nincs akkor meg minek ide írogatni???
Majd lesz.Nem kell beszarni.Mivel a forgalmak kicsik,ezért sokan csak akkor vesznek,ha úgy látják ki is tudnak szállni.Nem napizni kell ezzel a papírral,hanem gyűjteni.A cég jövője fényesedik.Vezetők dolgoznak és szerencsére nem ígérgetnek mint sok más papírban.
Azért a cég határidőre belevehetne,jelzésként.Én ebben kockázatot nem látok,mert az idő most a cégnek dolgozik.
(Kilátások,megrendelések növekedése+nyereség)
Hatalmas keretszerződésekről nem is beszélve.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace