Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Gondolom, ha te venni akarnál, te se 3000 en, hanem inkább 2000 en szeretnél. Ez a válasz. Egyébként van itt vevő, folyamatosan, aki minden nap kiveszi a maga 500 - 1000 db ját,csak egyenlőre 1, max 2vevő ez, még nem ugrottak rá! De az is eljön! Tartás emberek!
Legyen igazad. Csak azt nem értem , hogy ha ennyire biztos a keretszerződésekből a lehívás, ha ennyire emelkedésre van ítélve a papír akkor miért nem veszik, miért nincs forgalom.
Szinte mindenki 2000 alatt akar venni de felette már nem.
Sokan duplázást várnak a papírtól , ebben az esetben nem mindegy hogy 2000 vagy 2100-ért vesszük?
Lehet hogy neked lesz igazad és akkor majd mindenki 3000-ért is venni akar , miközben 2000-ért nem kellett.
Halad egyébként a közbeszerzés. A tavalyiban nem sok a változás, de a 2008asban (15 milliárdos pakk) több mint 300 mil már teljesült! Ez 2-3 hónapja még nem így állt!
Eddig nincs forgalom.Szerencsére pánikeladások sem jelentek meg.Kevesen tartjuk már.Én 1 gyors emelkedésben bízom.A papír lemaradó,pedig a kilátásai nagyott nőttek.
Amitől sokan féltek.Itt a cikk amiben azzal foglalkoznak,hogy az EU-s lóvét minél gyorsabban ki kell osztani.Na a keretszerződések ezért voltak.Fidesz is kidobja,mert különben elbukja az ország a lóvét.
Tessék:
KEOP: Magyarországnak gyorsulnia kell
2010.02.19 09:07
Igen rövid idő alatt kell sok pénz kiosztani a KEOP program keretében Magyarországon, különben elbukjuk azt - ez derült ki egy tegnap rendezett szakmai eseményen.
Magyarországnak fel kell gyorsítania az EU által támogatott projektek végrehajtását, különben már 2010 végén bajba kerülhet, hiszen ha nem teljesítjük a kifizetési előirányzatot, akkor a ki nem fizetett pénzt elbukjuk - a Világgazdaság tudósítása szerint ezt Maksi Mátyás, az Európai Bizottság regionális politikai országmenedzsere mondta tegnap a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) tanácskozásán.
Ambrovics Andrea, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség illetékes irányító hatóságának vezetője elmondta: a KEOP-nál az előirányzat szerint az idén 6.7, jövőre 23.9, 2013-pedig 77.4 milliárd forintnyi kifizetést kellene teljesíteniük csak az Európai Regionális Fejlesztési Alapból. Ez szerinte egy módon teljesülhet: "2011-től már nem szabadna mással, mint a fejlesztések megvalósításával foglalkozni".
Az elhangzottak szerint a kormány döntési moratóriuma senkit sem beszél le a munkáról, a döntésig rengeteg dolga van a pályázóknak: az első fordulósokat beadásra késszé kell tenni, a második fordulósokra nem vonatkozik a döntési stop, és pályázni is lehet, egyedül magára a támogatói döntésre kell várni.
Az eseményen kiderült, hogy a jövő héten meghirdetik az egyfordulós hulladékgazdálkodási és szennyvízkezelési pályázatokat, majd megjelenhetnek a tájgazdálkodási és homokhátsági felhívások, s jöhet a geotermikus kiírás is.
Az EU képviselője felhívta a figyelmet, hogy Magyarország 2007 végére ígérte, hogy elkészíti energetikai cselekvési tervét Brüsszel számára, ám azóta is adós ezzel.
Ha érkezik az informatikai lóvé,akkor jön a hatalmas RALLY.Én már ezt az idén várom,mivel az EU-ban azt nyilatkozták,hogy 2010 az informatikai fejlesztésé lesz.
HAJRÁ!!!
Tegnap , tegnapelőtt is megfigyelhető volt hogy már nem csak 10-50 db-os tételek vannak, hanem 200-500 db-os tételek is.
Aktiválódnak az eladók , még jó hogy a vételi oldalon vannak akik ennyi darabszámot is megvesznek. Több, jóval több vevő kellene az emelkedéshez.
elemzesnek minden papir eseteben van ertelme. legfeljebb a relevenciaban van kulonbseg. Mondom azert mert mint minden piacot, igy a Free arfolyamat is tobb szereplo egyuttesen hatarozza meg. Jelenleg ezek a szereplok nem igazan aktivak. (=BB szukul)
Ha aktivaljak magukat a piac resztvevoi akkor a sav tagul es remelem a felso szar menten fogunk haladni.
Minel likvidebb a papir annal jobban elemezheto, de azt tudni kell, hogy a TA sem a real-gazdasag valtozasait probalja elorejelezni.
egyebkent szerintem hullamlovaglast (swing, vagy day tradet) nem ennel a papirnal kell jatszani. Pont a keves aktiv szereplo miatt. Aki swingel az bux-szal, blue chippel, vagy dj-vel (stb) nyomja, szerintem.
Mint te is írtad itt semmi értelme az elemzéseknek.
A bux csökken ez is csökken, a bux emelkedik ez esik vagy stagnál.
Ebben semmi erő.
Itt egyféleképpen lehet kereskedni, 1900 körül venni, 2100 körül eladni , aztán kezdeni elölről.
Erre sokan rájöttek, ezért nem is megy 2100 fölé hisz ott rögtön megjelennek az eladók.
Ez az előre jelzés már ismert de nem emelkedett a részvény ára mert senki nem hiszi el hogy a Free képes 400 millió Ft-ot javulni 1 év alatt, és nyereséget termelni.
Ha ezt elhinnék mindenki rohant volna Free-t venni, mert ez óriási eredmény javulást jelentene.
A Q4-nek sokkal jobbnak kell lenni az előrejelzésnél - főleg HUMANSOFT- ha emelkedést akarnak.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace