Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ez már egy jóárasított papír? Olvasgattam egyelőre a fórumot, de még majd holnap utánanézek más forrásból is a cégnek, lehet beülök ebbe is pár napon belül.
Igazad lehet, majd meglátjuk. Ma likvidálást láthattál, nem pedig eladogatásokat! Azért szerintem komoly meglepetést tartogat majd a következő gyors:-)
Az lehet,de az a szomorú az ilyen és ehhez hasonló papírokban,hogy ez csak akkor fog elindulni,amikor a nagyok már kifulladtak.
És még az az öröm sem lehet meg benne,h a bluek-ban nem lesz akkora felrántás,hiszen gond nélkül duplázhat bármelyik,akkor sincs még semmi különös ár.
Addig meg felesleges ilyen harmadrangu papírokban ücsörögni,mint a mai példa is mutatja,inkább kiszállnak belőle,h átmenjenek más,hasznot hozó papírba.
Jogos! Az árfolyam még a Humansoft akvizició előtt is magasabb volt, hiszen 2500-ról indult. Sajnos ilyen hangulatban nem várható el komolyabb elmozdulás, hisz a fundákat is semmibe veszik. Emelkedésben nem ez a papír lesz az első, de ha tartósan kisüt a nap, akkor helyére kerül szvsz.
Üdv.
Sajnos a mai nap likvidálásokról szólt nagy valószinűséggel! Nincs mit tenni ilyenkor, mint begyűjteni az elherdált papirokat és várni türelemmel! Már ha van még zseton:-)
Jó lesz ez mert giga eredmények jönnek ami húzza az árfolyamot is.Ha pedig 1 nagy (alap v. befektető)gyűjteni akarja annak sokkal feljebb kell vinnie az árat a kis közkéz miatt.+ még akvik is lesznek.
mint valami hülyegyerek a plüssmackójához, úgy ragaszkodok ehhez a papírhoz:)
csak nehogy viszont lássam ezt a beírásomat "topicozó utolsó hozzászólósa" témában:)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace