Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
szerintem is ez a kulcsszint 2700-2750 előtt, párszor vissza fogják húzni néhány 10 darabbal, de át fogja vinni.Viszont ezzel párhuzamosan érdemes figyelni a pannunion papírját is, mert ott is készülődik valami
Ahhoz képest hogy mennyi ideje van nyitva ma tőzsde nagy a forgalom, de nem engedik fel menni , lehet hogy tényleg gyűjtögeti valaki de az ő érdeke is az lesz hogy emelkedjen. Kérdés az hogy mikor?
Na látjátok,hogy venni akarják,mert már több mint 500-an álltak elém és kivettek 2000db-nál több rv.-ét.A gond az,hogy ha nem áll senki vételen leöntögetik maguknak azt a látszatot keltve,hogy valaki adja.TEHÁT GYŰJTI VALAKI!!!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace