Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Szia.
Hír kell,anélkül toprgunk itt.
Esetleg egyszer csak minden ok nélkül elindul felfelé és 2nap múlva kijön a hír...Ilyet is láttunk már...
Na mindegy,gyerünk fel!
Sziasztok!
Azért ezt a tényt nem szabad figyelmen kívül hagyni, ha egy ideig stagnál is a papír, a leendő eredmények, esetleg újabb tenderek, a közgyűlésen meghatározott célok, tervek, biztosan megfogják pozitív irányba hajtani a papírt:-))
Legutóbbi technikai elemzés
2009.09.06 23:22
"Miután kiderült, hogy nettó 18 milliárd forintos közbeszerzési tendert nyert, napi limittel, 20 százalékkal megrántották az árfolyamát, mellyel egy csapással visszakerült a június eleji szintjéhez. A megnyert tender igen jelentős, így várhatóan további emelkedés elé nézhet az árfolyam, melynél ellenállásra 2200-2280 forint közötti résnél számítok. Ha sikeresen betölti, akkor mehet tovább 2700 forintra. Csökkenésben támasz 1800 forintnál."
Nem is kell temetni!
Akárki akármit mondd megvannak a keretszerződések, sőt a help desk-et is olvashattuk, hogy ők fogják ellátni!
A cég akarja úgy, hogy pihenjen a papír, biztosan nem hiába! Szerintem ha valaki 20-30 millával holnap elkezdené felhúzni kitömnék-leöntenék egyből!
Október 9-ig be van húzva a fék szvsz.
Fognak nyerni még más munkát is tuti, sőt, még ez sem árazódott be igazán!
(Én megpróbálom visszahozni a korábbi tőkémet+nyerőmet, azért ugrálok... kva Synergon :D bottal sem piszkálom meg soha többé - remélem szerencsém lesz végre és jöhetek vissza hamar. Két részvényben látok nagy jövőt, amikben a rizikó sem nagy, ez a Freesoft és a PannErgy)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace