Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Tényleg nagy a csend, de amennyi papír megfordult itt az elmúlt héten, nem is baj, hogy egy kicsit pihenünk. Nekem is az a véleményem, hogy lesz itt még nem kicsit fel. Nem kell feltétlen temetni, mert vannak körök akik azt akarják, hogy temessük...
Nagy a csend! Depressziós hangulat szállt meg mindenkit? Pontosan tudjuk, hogy mi történt a napokban! Nagy valószinűséggel nem kell még temetni a papírt. Egy felhúzás még biztosan leszz:-)))
Szerintem nem illikvid,csak mint én is ennyiért nem adom oda(sokan szeretnének 1 nap alatt 5-6%-ot,vol.illikvid az ahol nincs vételi oldal,itt van.Én szintén tartom,legfeljebb hígítok.Persze mindenki azt csinál amit szeretne,nem kívánok se rá se ellene beszélni.Nekem ez jó így.
Ebben viszont egyetértünk! Úgy gondolom ezen szinten még bőven jó befektetés belevenni. Ha nem öntik tovább és meg tud nyugodni, akkor szépen hozhat rövidtávon is. Persze nem érdemes full tőkével beleülni...
Én is tartom!
Lehet, az a cél, hogy elaltatni egy kicsit a papírt! Most nem ugrálok, nem vagyok messze a mai napi árfolyamtól, várom az emelkedést:-)))
Valóban jó lett volna kiszállni a 2,6, 2,7-es árfolyamon, de pályafutásom során először kapzsi lettem. Nos ez egy kicsit megbosszulta magát, de tanulságképp szolgál:-)))
Ugye senki nem felejti el,hogy tegnap 2 kivétellel mindenki lefelé ment(aki tartotta magát az egyik ez volt),ha csak ennyi akkor ez a mai napi - nekem speciel belefér.
Az igaz, de az ORCO nagyon érzékeny helyzetben van, és kettőn áll a vásár. Amennyiben W alakú recesszió lesz, az ORCO az elsők között megy a süllyesztőbe.
Részemről ezért is szálltam ki belőle. Amíg Roubini nem álmodik nagy U betűkkel, addig érdemes erős fundájú papirokban állni. (Mármint hosszú távú befektetőknek, nem swing tradereknek.)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace