Iden, ez a szint a napos (D1) esés 38,2%-os szintje, plussz picivel alatta húzódik az új havi pivot is 1,2658-nál.
Logikus lenne onnan lefordulni, aztán majd Mr. market eldönti merre az arra.
1.266x ideális korrekciós tető az ~1.23-as aljtól formálódó felfelé korrekciós "hármas" hullámra (vagy annak első szakaszára), ahonnan pl. 1.24 körülig eshet, mielőtt megy tovább fel.
1.32-es szintről lement 1000 pipet, olyan azért nem szokott lenni, hogy hipp-hopp 1000 pipet vissza is emelkedik. Korrekció lesz ez, ami szükséges is. A trend viszont csökkenő, tehát az emelkedés mértéke korlátos lehet.
Összeesküvés elméletre gondoltam. A nagy pesszimizmusból, most lehet katonásan nagy hátraarcot csinálni? Összességében inkább tűnik nekem végre visszatesztnek, vagy korrekciónak. De persze a nagyok majd megmondják az irányt :)
Sztem inkább hullámzás lesz idegölő szintekkel, és minden pozit kivernek ami még él. A tér felfelé jelenleg több lehet mint le, az is biztos. 0-nál ugyanis nincs lentebb felfelé ugye ott a végtelen :)
Péntek óta:
Az EUR USD túl van egy szép meneten, ami gyaklag az első értelmes korrekció (?), de EUR CHF meg se rebbent, sőt egyre jobban nyalogatja a az 1,2-t. közben most napi csúcsról (1640) lefordult az arany és több mint 20 dollárt esett. Az indexek 4. napra jutottak oda hogy teszteljék a letörési szintjüket ls a 200 napos mozgót visszafelé a napos boilinger közepével együtt, úgy hogy a csökkenő csati tetejére jutottak.
csak nekem gyanús vmi?
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.