Úgy látom, akár óráson, akár naposan ha nézem, hogy jellemzően egy vízválasztó. Hnap gondolom h4-n vhogy boilinger fölé lökik, és az 1,32500-1,32600-nál lévő sávot akkor át is viheti, emiatt repülhet pár sl. 1,32700-1,32800-nál már viszont jönnek a bátrabb shortosok, és nap végére a napos boilinger közepe alá lökik.
Fibo tekintetében az 1,2625 és 1,3485 közé mérve pedig van is egy fibo szint 1,3285-nél, akárcsak ma volt 1,3160-nál.
Ha 1,33 fölé zár akkor 1,3370 lehet a következő célár.
szvsz
Még csak annyi, hogy azóta jóval kevesebbet - de még mindig túl sokat - hibázom, amióta nagyobb pénzzel, így a tőke kisebb részével, nagyobb timeframe-én tradelek. Előtte nagyon sok pénz elment a 100 dolláros betétekkel, fullkockázattal, munka mellett 5 percesen. Hülyeség volt, csak mindig volt egy-egy jó széria, aztán azt hittem, mindig így lesz. Hát nem... Úgyhogy csak nyugalom, amit ma elcsesztünk, ráérünk később is visszanyerni. A kapkodásnak sajnos legtöbbször rossz vége lesz - saját tapasztalat, nem okoskodás.
Certi, tényleg próbálj lazítani, és ne kereskedj! Hidd el, párszor már elégettem a számlám, tudom miről beszélek. Be akarod bizonyítani a piacnak, hogy mit kellene csinálnia - de a piac nagy ívben nem foglalkozik se veled, se mással. Ha 10-ből majdnem 10 trade sikertelen, akkor nem a piaccal van baj... Ne haragudj, nem mondhatok mást. Próbálj lenyugodni, aztán jönnek majd újra a sikeres napok! Hajrá!
Valamilyen csoport minden -egyes percben longolja EURUSD és aztán visszacsorog....hihetetlen ,nagyon tartják 5 napo keresztűl ez volt a leggyengébb valuta ,ma meg szinte a legerősebb......DDDD
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.