Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Szerintem belevett és most esik és szégyelli, hogy az exponenciális emelkedés csúcsán szállt be. Mondjuk szerintem is bitcoinnal is így lesz, szóval figyeljük, mikor vesz:)
Pedig a kopejka találó volt... :) 100 kopejka ér(t) egy rublet :) de még 100 kopejka sem érti a rubelt :) Ráadásul (ha valóban BUX-ot shortol), akkor pár kopejkája maradhatott csak :) Ilyen találó nicket nem fog tudni találni...
Jó hangulatban telt a kereskedés az Egyesült Államok tőzsdéin, az összes fontosabb index emelkedett és az olajpiac is ralizott. A Nasdaq egészen elképesztő, 2,2%-os emelkedést teljesített és közel 150 ponttal került feljebb, amire tavaly november óta nem volt példa.
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.