Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
itt az újabb remek short beszálló. kedveskedik a piac mindig 600 pontos megrántássokkal nekünk.
Törölt felhasználó2017. 03. 23. 10:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Akkor megírtam, hogy egy kis eséstől mekkora arcod lesz... "
Tudom hogy te eszre se veszed,de a ilyen hsz-ok eleg bantok ill. szemelyeskedesbe csapnak at!!!
Szoval a stilus es a szovegre lehet hogy neked kellene tobb idot forditanod!!!
Nem okosnak kell egyebkent lenni, hanem tapasztaltnak...
;)
Lesz itt meg eses olyat amilyet talan "te" el sem tudsz kepzelni...
szoval ovatosan nehogy 1 nap a szamodra linkelgessen valaki, hogy hol buzditottal longokra...
" 1 jo igazi magyar hus levest, aztan pedig 1 kis hurka-kolbaszt dinsztelt kaposztaval es petrezselymes krumplival.
Nasinak pedig kesobb 1 jo fokhagymas tejfolos langost es meg a nap is kisutott... "
Hat az igaz, hogy a Dow, NDX es BUX shortocskak is kezdenek egyre szebb lebego profitot mutatni...
Es meg a majusi fak ki se zoldultek, amikor is a medvek igazan elkezdenenek hancurozni...
Mindenesetre en vagy 8 ev utan ettem tegnap vacsorara 1 jo igazi magyar hus levest, aztan pedig 1 kis hurka-kolbaszt dinsztelt kaposztaval es petrezselymes krumplival.
Nasinak pedig kesobb 1 jo fokhagymas tejfolos langost es meg a nap is kisutott...
;)
Hát szerintem egy csúcsközeli stagnálás valószínű a következő pár hónapban.
Veszély csak Kim Dzsong-Észak Kóreából jöhet újabb kisérletei miatt ha lesz egy USA-felöli katonai beavatkozás.
Hát szerintem egy csúcsközeli stagnálás valószínű a következő pár hónapban.
Veszély csak Kim Dzsong-Észak Kóreából jöhet újabb kisérletei miatt ha lesz egy USA-felöli katonai beavatkozás.
Januárban már írtam, hogy nem tartom vitaképesnek a kispapírban örjöngőket és az évet egy hónap alapján utólag beszólásokkal értékelőknek. Lehet, hogy Te olyan madár vagy aki nem kezel kockázatot. Írásaid alapján kezdő lehetsz nagy pifával kis pénzel.
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.