Hamis állítás. Az önkormányzati választást az akkori ellenzék ellenezte. A kétfordulós választást egyfordulóssá metélték éppen a kétharmadukkal élve vagy visszaélve, hogy az ellenzéki pártoknak kisebb esélye legyen és kénytelenek legyenek a választás előtt összefogni és egymás javára visszalépni a kerületekben.
Nem értem mi köze van a mostani fidesznek ahhoz, hogy 1994-ben az szdsz ellenzéki szavazatokat vitt át a kormányoldalra.
Abban egyetértek, hogy a leggörényebb párt is lehet vonzó, ha az undormányaitól nagyvonalúan eltekintünk és elfelejtjük, hogy csak politikusok söpredékéről van szó. Te csak az egyik oldalnak hiszel, amikor a másikat szapulják, én viszont mindkettőnek.
Nem értem mi köze van a mostani fidesznek ahhoz, hogy 1994-ben az szdsz ellenzéki szavazatokat vitt át a kormányoldalra.
Abban egyetértek, hogy a leggörényebb párt is lehet vonzó, ha az undormányaitól nagyvonalúan eltekintünk és elfelejtjük, hogy csak politikusok söpredékéről van szó. Te csak az egyik oldalnak hiszel, amikor a másikat szapulják, én viszont mindkettőnek.
Fidesz újra elnyeri a választók bizalmát mert ők a legjobbak ❤️