Gyurcsány Ferenc újabb felszólalása minden emberben kiverte a biztosítékot
Törölt felhasználó2021. 04. 10. 16:51
Na szép hétvégét ❤️🍊
Törölt felhasználó2021. 04. 08. 18:57
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2021. 04. 08. 18:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
Elég csak a kapus edző és a másik magyar focista nyilatkozatara gondolni...az egyiket kirúgják a véleménye miatt a másik meg igazi sztár 👎 Vélemény diktatúra
Segítsünk neki: (id mű, 106. pont :) "106. Nyugaton liberalizmus van, demokrácia nincsen 2018-ban Tusványoson mondta ezt a kormányfő. Pedig a nyugat-európai országok sokkal inkább demokráciák, mint a mi hazánk. Semmilyen adat sem támasztja alá Orbán állítását, a világon szinte minden ország elismeri, hogy Németország, Franciaország és az Egyesült Királyság demokrácia."
Nevelés,szocializálódás kérdése. Semmi szükség nincs a profi sport támogatására állami részről. A Finesz erre helyezi a hangsúlyt ,így tud lopni,klientúrát építeni.
Ugyanmár, ekkora demagóg dumát:)))) 25 éve sportolok, régebben versenyszerűen. Nem "látványsport", meg viktorkedvence, így írd és mondd, nem hogy nem kaptam 1 petákot sem, hanem nekem kellett állni minden költséget. Versenyre saját pénzből mentünk, felszerelést vette mindenki magának, edzést meg fizettük. Pár évig a ktg-ek egy részét lehetett egészségpénztári kártyával fizetni, de ez a nyomorult...."sportbarát" kormány azt is elvette. Már csak gyógyszert vehetsz belőle, az meg ugye akkor kell, ha beteg vagy, ez ám az egészséges életmód, meg betegségmegelőzés támogatása. Szóval "egészségesebbé válhat a nép". Ahogy krida mondaná LOOOOOOOL!!!!:)
Igen, igen, most én, tudod, egyik éleseszű, szemfüles haverod már lebuktatott, hogy én ezért kapom a pénzt, úgyhogy ne csodálkozz, hogy ennyiszer szólok hozzá. Egy két fórumozóval félbemaradt sajnos a diskurzus, mindenképpen szeretném velük folytatni a beszélgetést, de az az igazság, hogy most járt le a megbízóimmal a szerződésem és még nem állapodtunk meg a következő havi honoráriumban, de nyilván Ti is tudjátok miről beszélek, hiszen Titeket meg a másik oldal fizet:)
Fidesz újra elnyeri a választók bizalmát mert ők a legjobbak ❤️