Szerintem mindenki döntse el ,hogy az első számú közszolga lopjon,egyszemélyben döntsön és isten legyen e vagy egy csendesen az egész országért dolgozó már már unalmas ember
A szerencse segített. Szerencsére van humorérzékem. PusztaPutyinnak is óriási mázlija volt, hogy észrevette az iróniát.
Törölt felhasználó2021. 04. 15. 17:32
céljuk politikusoknak és médiának hogy legyen káosz,és miért azért
mert a sötétség csattogtatja ostorát felettük.tehát ezért legalább
tudjuk kicsodák ök
Törölt felhasználó2021. 04. 15. 16:56
Amúgy kell ebben a szegényes topik felhozatalban (fidesz fobiasok)egy kis vérfrissítés A fidesz újra győzni fog ❤️
a kérdéses mondat irónikusságát csak akkor lehet eldönteni egy személytelen fórumon, ha ismered a nick korábbi megnyilvánulásait, illetve a szerencse is tud rajtad segíteni.
Attól is függ az irónia, hogy ki olvassa. Vannak, akiknek nincs humorérzékük vagy nem fogékonyak ilyen humorra. Nekem nem kell amiatt mentegetőznöm, hogy értem a tréfát.
Vigyázni kell ezzel az iróniával, mert mint kiderült, sem a komplett fideszes sajtóbirodalom (Mécs János írása), sem a Kúria tagjai (Tóta W. Árpád írása) nem értik. Vagy értik, csak nem szeretik. Vagy értik és szeretik, de politikai okokból inkább úgy tesznek, mintha nem értenék.
Van aki állításokkal vitatkozik és van aki aszerint csahol, hogy milyen falkához tartozik vagy kit milyen falkához tartozónak vél. Én a magányos farkasok falkájába sorolom magam.
Fidesz újra elnyeri a választók bizalmát mert ők a legjobbak ❤️