Igen fogyeltem a papír mozgásat,de a teljes figyelmem a bif en volt ma. Véleményem szerint,ahogy látom poreci is írja ennek a papirnak a kereskedese total le van játszva előre. Sajnos minden mozgasa azt mutatja..... ,741 ft on sokat adtak,de nem.mindet és el is kezdett emwlkedni. Amiből most én valószínű kimaradok ,mert total bif ben vagyok......de az fhb emelkedese nem két napos lesz,úgy lesz még fhb m :)hogy
nem értettem ezt a délelőtti mozgást. Hacsak nem úgy magyarázom a dolgokat, hogy itt valaki már napok óta tudott arról, hogy kb egy 60-100e db-os pakktól hamarosan meg fog szbadulni valaki kb 750 körül. Ezért láthattunk bent napok óta ezt a 60-100e darabot jól láthatóan a vételen. Valószínű ez az eladónak felé volt egy jól látható jelzés, hogy tessék nyugodtan rám tudod önteni, megveszem, nem engedem bedönteni az árfolyamot, most egyben el tudod adni. Az eladó meg 750-ért akarta eladni, ezért állt napokig itt az árfolyam, hiszen a VEVŐ nem akarta feljebb tolni az árfolyamot... Most úgy néz ki elege lett az eladónak és betolta a pénzt (az is lehet, hogy egy olyan eladó volt, akinek nagy kitettsége volt bitcoinban és tudták, hogy ha esni kezd a bitcoin, akkor az FHB-t be kell dobnia (de ez már lehet, hogy egy kicsit túl van misztifikálva. Szóval nagy eladónk most kiesett és remélhetőleg folytathatjuk eddigi kellemes-bár izgalmaktól nem mentes - utazásunkat a következő megálló felé. 800 vagy 815 vagy 850? Valami technikai guru ránézhetne...
annyira bennfentes, hogy augusztus 2 (3?) közzé is tették a BÉT-en (a nyilvános vételi ajánlat eredménye). Én vagyok a hülye , hogy elkezdek beszélgetni olyan emberekkel, akik lusták arra is, hogy bárminek is utána nézzenek.
nem akarlak elkesíretni , de már rég megvan a Zrt-vé alakuláshoz szükséges 75%... Tehát ha azt akarták volna, akkor már rég az lenne. De ők is tudják, hogy egy feltolt árfolyammal rendelkező magas kapitalizációval rendelkező tőzsdei cég sokkal többet ér, mint ha csak a számai alapján értékelt zRT-ben lenne a tulajdonosok pénze...
miből gondolod? Gondolod, h ha ez lenne a cél, akkor már nem szedték volna rég össze a hiányzó pár db ot? Ráadásul ennél alacsonyabb áron, egy új ajánlattal?
Ma adtam be Pesten a cégem részére a KELERnél a papírokat, kód majd... Néhány nap múlva emaileznek és utána kérhetek igazolást tőlük emailben, hogy engedjen tőzsdézni az OTP amíg a kód nem jön meg. Egyéniben viszont az OTP direct bróker két kérdést leokéztatott interneten és ott már fogadták is a megbízást.
FHB:Most vedd!