Sziasztok! Másik FHB-s topicba is betettem.--- Úgy tűnik, hogy valami készül itt, mert az árfolyam tegnap hatalmasat
ralizott, először lement az MA50-re, majd napon belül vissza.No ás 500
Ft körüli árról már 700 felett van. Ezt tehát veszik, és szerintem
folyamatosan szerzik meg a részvényeinket. Ez többet ér, de a
stop-loss-t is levadásszák most már, annyira kell nekik....Továbbra is
tartom, hogy több száz Ft emelkedés előtt állunk, de profi módon
csavarják ki a kezeinkből a papírokat...Már akitől tudják...Legyetek
résen. Ja és persze, hogy rossz lesz a következő jelentés, az is a
játszma része...Ne dőljetek be (ennek se), nézzétek az árfolyamot!!!
ha igazam van, akkor vagy folytatjuk tovább az emelkedést egy szolid napi 1-2%-os ütemben, vagy még év végéig lezárják a deal-t valahogy- ebben az esetben könnyen elszállhat az árfolyam. Persze, ez csak az, amit én gondolok a részvénymozgás és a papír előélete alapján.
El tudom képzelni azt a verziót is, hogy valaki kellően nagy poziciót kezdett felvenni, akiről egy bennfentes vásárló tudomást szerzett és arról is, hogy hol vannak ennek az új beszállónak a fájdalmas pontjai. Ezután letették a részvényt a fájdalom küszöbe fölé (illetve árfolyama alá) és likvidáltatták a pozikat vele. Ehhez a bennfentesnek tudnia kellett az új vevő pakk nagyságáról, az illető további terveiről, és arról is hogy az új beszálló tudja a bennfentes szándékát, valamint azt a pontot, ameddig le kellett tolnia az árfolyamot ahhoz, hogy az új versenyzőt kitolják a pályán kívülre (és felszedjék a likvidált maradék pakkját olcsón. Ezt abból gondolom, hogy egy tartós és intenzív erősödést (két fél versengése) hirtelen nagyobb pakkos kötések követték (azaz az új versenyző először örült, hogy mekkora pakkokat sikerült megszereznie a bennfentes elől- csak azt nem tudta, hogy ezeket pont a bennfentes dobta rá), aztán amikor ki volt tömve az illető (elfogyott a vételi erő), akkor a bennfentes elkezdte önteni a piacot -mivel kisbefektetők itt már/még nem aktívak, a konkurens új beszálló pedig már kitömte magát, nem tudott venni- ezért viszonylag kis forgalom mellett nagyot estünk. Amikor elértük az 1.es fájdalom pontját az új vevőnek- akkor volt az első hirtelen 7%-os esés. De a bennfentes tovább tolta lefele a piacot és az ürge teljes pakkját likvidálták (zuhanórepülés ma )-aminek az alján -mielőtt a kisbüfik felébredtek volna szépen megkapták jó alacsony árfolyamon... Sztem ez történt és bőven el tduom képzelni, hogy akár titkosszolgálati adatokhoz vagy titkos brókeri adatokhoz van a bennfentesnek hozzáférése...
FHB:Most vedd!