Ha összejön a 90% és kiszorítanak, akkor 533 Ft-ot kell, hogy kapjál.
Ha jól tudom kivezetéskor is föl lehet ajánlani nekik 533-ért.
Most egyenlőre várakozás van konkrét hírekre.
na majd meglátjuk. én azt látom, hogy a menedzsment mindent megtesz azért, hogy a közkezet minél olcsóbban megszerezze a nagytulaj részére.Ilyen esetben én számítok arra, hogy mivel úgysem kell a féléves jelentést auditálni, gyorsan beraknak egy-két elhatárolást, amivel az eredményeket szépen el lehet rontani. Aztán júl 1 -én az elhatárolások visszafordulnak és megy minden szépen tovább. Év végére meg mikor már remélhetőleg nem lesz kisebbség, akkor már lehet mondani, hogy év végére javult a bank teljesítménye. Ez ilyen cégeknél, amiknek az eredménye nagy mértékben függ becsült jövőbeni eseményektől (pl. céltartalék képzés)- könnyen elképzelhető.Egyszóval bármilyen szarral jönnek ki -arra kell felhasználni, hogy bővítsen az ember.Ha nagyon szarral jönnek ki, az azt jelenti, hogy nagyon meg akarják venni és nagyon sürgősen.
Kicsit mérges vagyok azért a 20 millió részvény tulajdonosára, akik felajánlották a részvényeiket. Ha közülük senki nem ajánlja fel , akkor most a Takarékoknak 87% helyett kb. 67-70%-nyi pakketja lenne csak.Még ki sem tudnák vezetni a tőzsdéről, nemhogy kiszorítani a kistulajdonoskat. Na akkor aztán lenne haddelhad az árfolyamban. Ha megnyertem volna a lottót, akkor biztos felvásárolnám a részvények 10%-át a nagytulaj elől...
Tényleg nem értem azokat az ex-tulajdonosokat akik felajánlották, amikor a Takarékok szándéka egyértelmű: meg akarják szerezni a 100%-ot. Ez olyan , mintha lenne egy ingatlanom és odajönne hozzám valaki az utcáról és közölné, hogy ő mindenképpen meg szeretné venni az ingatlant. Felajánlja érte a piaci érték 75%-át. Erre azt mondanám: oké áll az üzlet. Hát ritka nagy hülyének érezném utána magam...
FHB:Most vedd!