Csunyan beneztem en is. Viszont en tobb kinai cuccot nem veszek, mert pirulok rendesen baba-val is. El nem adom xpenget, de mert szerintem jo lehet, de ennyi pont eleg belole.
Én 3 pakkot terveztem, az elsőt vettem 31 alatt.....nem gondoltam, hogy ennyivel olcsóbban lesz lehetőség a következőre.... Ráveszek majd , tartom..mit csináljak..
Sajnos megint el kellett adni veszteséggel a NIO-mat! :( Nagyon sajnálom, mert emelkedést vártam tőle és a többi EV gyártó részvényeitől is, főleg az emelkedő olaj és rekord magasságú benzinárak mellett, de úgy látszik az emberek félnek a kínai részvények kivezetésétől.
22q1-ben az olajosoknak már jo profitnak kell lenni. Nalunk diktatura van igy nem csoda hogy a piacgazdasagba a no1 kiraly bele szol. Az "igazibb" demokraciaban (vagy legalabb is ahol a fekek es egyensulyok rendszere mükodik), ha beleszolnak a piacgazdasagba akkor már mindent is fel kell adni (annyira azt még nem várnám).
nézd meg mit művel usa az olajosokkal. Lesz ott is rezsicsökkentés, ha így megy tovább. Orbán az egész világot megelőzte ezzel, már az usa is másolni fogja. :)))
durva, én nyárig már nem veszek semmit, de lehet, hogy idén se. Megvárom meddig tudják verni azokat a papírokat, amikben látok potenciált 2-3 éves távon.
Feltörekvő EV gyártók