Benne vagyok 2 napja...nagyon szép. Rendbe rakta az evemet. (De ha agyon lonek sem ertem mire huzzak, mert ugy gondolom, hogy igazabol csak a hit, de hat nem kell mindent ertenem.)
Azt tudtam, hogy a tulajok elég komolyak. Azt adom, hogy esetlegesen a Teslaból ki, ide be áramlás mehet, mert ez viszonylag a sztori elején van. Az ipo árával nem értek egyet (szerintem magasra lett belőve), de azt látom, hogy sajna a klasszikus elemzéseket mostanában nem igazán jönnek be (ebben sok minden benne van, FED, infla, tömegek ész nélkül nyomják a vétel/eladás gombot, önkéntes youtube elemzők terelgetnek több ezer embert).....Valószínűleg meg kell fontolnom a spekulációt ezzel a Rivian-nal (ahogy szoktam mondani a Meki kaját is utalom, de több millió ember zabálja, így miért is ne keressünk rajta......).
Ez parádé ,a szemem legeltetem rajta,de pár órával ezelőtt 60 usd-re emelte a célárat a Bank of America!Ha esetleg tudsz egy jó áron levő töltős céget jó potenciával az még érdekelne.ÜDV!
Egyetertek. Szamomra egy szep kocsi egy mualkotas. Amugy, a lucidnak mar most meg kellene valahogyan osztania a termelest. Az SUV-val is ki kellene jonniuk. A termeles felet annak kene adnia. https://www.lucidmotors.com/future-models/
Jó választás a legszebb eddigi EV, ami biztos,hogy a celebek,meg a villogók ezt fogják venni.A Tesla marad a háziasszonyoknak.A Lucid izig-vérig profi luxus autó ami nem is drága 160000 usd,Európában minimum a duplájáért kapnál,de gyengébb kivitelben.Egy év múlva szeretnék rendelni,de Te is beszálnál,ha jól alakulnak a számaink.ÜDV!
Feltörekvő EV gyártók