Xpevnel adtak mar ki 2022es varhato eladasi szamokat? (Oktober ota nem volt xpevem es csak felszinesen kovettem....). Most viszont hogy eloterbe kerult hogy megy a stock connectbe epitem a pozikat....
Hello! Épp tegnap írtam a FF csoportban, hogy szerintem lassan odafigyelős XPEV. De a napos chart elég csúnya, ugyanis tegnap egyértelműen leszakadt az októberi alj. Bár lehet, hogy csak én vagyok mohó, de szerintem ebben simán van még 10-20% is lefelé, ezért nálam a best buy 24-25 között van. De 28 alatt elkezdem venni szakaszosan. Számomra NIO még csúnyább, a TA szerint simán felezhet még innen. (mondjuk akkor valszeg XPEV is fog). Mindenesetre én XPEV párti vagyok, és ha esik még egy kicsit tervezek betankolni belőle. A másik ami tetszik, SPWR és CSIQ solar cégek. Utóbbi szerintem már most jó áron van.
Nekem a NIO üzleti modellje hosszabbtávon nem tűnik életképesnek, és ha csak nem változtatnak, akkor a versenytársaik elhúznak mellette. Telefonos hasonlattal élve a következő Huawei látm benne. De az XPENG meg lehet a következő XIAOMI :)
Nio-t nem figyeltem mostanában, miért rottyult meg ennyire? Xpev-et ma hajnalban hong kongban (1-es pakkot) vissza vettem, majd meg látjuk érdemes volt-e.....
Feltörekvő EV gyártók