Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Humi beteg. Per pillanat az ágyat nyomja megint és nem a pólót. *.* De azért afelkört megjátszottam, most viszont már kiszálltm, bár esélyes, hogy megy tovább még egy picit fel.
Ugyesen. Csak nehogy ugy jarj mint en a Vix longal,eleg rovid eletu volt ez a kereskedesem, :) szerencsére jo szuk stoppot tettem be, mar tegnap kirakott. Megerositett abban, hogy ulok a kezemen. Reszvenyem az van. Csak ovatosan:)
Minap jutott eszembe, hogy elkülönítek 10% tőkét és elkezdek tradelni én is. Ez általában akkor jut eszembe, amikor hónapok óta emelkedik a piac és kezdem elunni magam 😀
Filler 20 -25 el kevesebbert. Masik ,nekem nem.kene. Figyelj amit most mondok, azon gondolkodj el. Csak szeretnenk, ha olyan korulmenyek lennenek, 2023 ban, mint 2018 ban, vagy 19 ben. Olyan korulmenyek, olyan globalos jo kulso környezet, olyan alacsony kamatok, es olyan penzpumpa,QE. Most mi van, 10% feletti lakashitel kamatok, penz visszaszivas, a piacrol, kevesebbet tudnak felre tenni az emberek, negativ realkereset novekedes, szar kulso globalis kornyezet. De a hazai lakas hirdetési arak 40-50% al magasabban vannak mint 2-3 eve? mikor minden szuper volt? WTF? Na ez a lenyeg!!! Ezen kell gonolkodni. A tobbi csak parasztvakitas h.lyeknek,es balekoknak.😀
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen