Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
a neo-k tartják a 3900-et SP-ben! :) meg direkt hagyták győzni a fradikát ! azé' hogy erősödjön a széljobb, ami áttételesen erősíti a neolib-et! meg van ez tervezve, vaze' ! :)) .
Ez igaz sajnos, nagyon kevesen értik, hogy baj lesz. Ma néztem a Spar újságot, az 1 héttel ezelőtti 100%-os ár van most feltüntetve 20%-os kedvezménnyel.... :-(
- 1, 4 % a btc az ethereum -5,1 % olyan nagy giga vidámság nincsen....a nagy gazda (söpö) egy emelkedő napos trenvonalról (kék) pattant meg elsőre (ma).....le illene törni 3900 alá , hogy a nq 100 tovább kocogjon lefelé a 11860 (800) célárig Ui. a kép színes (+ k. csíkos ) az arra érzékenyek dr. kajli) csak napszemüvegben nézzék http://keptarhely.eu/images/2022/09/15/v01/20220915v01x0wgzo.png
Igen hisztérikusak a neolibsik. Érzik a vesztüket. A köznép viszont abszolút fogalmatlan és gyanútlan. Tized százalékra teszem azoknak az arányát, akiknek sejtésük van arról, hogy mi következik a gazdaságban.
Nincs tiszta irany. Oldalra alltam, a vix is lefele csorog. Na mondom akkor en oldalra lepek. Szerintem en most ezt hagyom, amig be nem uszik be egy hattyu, es lehet, akkor is megtasztjak mint regen. Emlekszel, mikor minden szornyu hirre +2% emelkedessel reagaltak az indexek. Huu az egy kabare volt. Ahogy a fegyverkereskedok a loszerbol, ugy a neoliberalis toke a penzbol nem fogy ki soha:). Annyit nyomtat a FED nevezetu hazipenztarjukbol amennyit akarnak. 🤣Meg kell varni, hogy egy komoly repedes keletkezzen a birodalom falan. Lesz. A sok probla egyszerre kell hogy jelentkezzen.
Azért vigyázzatok, nehogy 10y yield 3.48 közelébe ugorjon közben.
Törölt felhasználó2022. 09. 15. 19:07
Igaza lesz a kollégának, fel fogják 12200 köré húzni az NDX-et. Megint running flat lesz és szinte biztos, hogy expanded. Most állandóan ezzel a trükkel dolgoznak a neolibsi zs-k :)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen