Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Te egytol 10-es skalan mennyire vagy ertelmes? Ideirod ma a semmibol ha meg egyszer elmegy az eszem meg szexualis zaklatas meg jelentgetes. Aztan reagalok ra es te vagy felhaborodva. Sajnalom hogy a szuleid ilyen picsánkára neveltek.
Lehet. De en arra valaszoltam hogy mernokkent jobban lehet keresni ertekesitokent mint nem ertekesitokent. Amugy hogy jon ide a tozsdezesi nyereseg az en munkabol szerzett jovedelnemmel osszevetve. Biztos hogy sehogy.. 🤣🤣
Tudod humi, pénz beszél.... ;) humi ugat! ... Az a baj, ezzel, es semmi negativ felhang, higy kb az idei evi nyeresegebol humi megveszi a laksodat, meg skoda octaviadat is.:) Mert anno nalunk azzal jartak az ertekesitok.
Utolsó utáni körben beszélek veled: miért zavar téged, hogy én mit kérdeztem tőle? Vicceltünk, mert azt mondtam neki, hogy csodálja a nagytőkét, mire ő rávágta, hogy max a szép nőket, és erre megkérdeztem tőle viccesen, de többet nem foglalkoztunk a témával, mert viccnek jó volt, de le tudtam róla kattani, mert nem tartozik rám, kivéve, ha el akarja mondani. Neked mi a bajod, vagy mi bánt/idegesít téged? Inkább ezen gondolkozz el, mint azon, hogy én Humanoiddal vagy mással miről beszélgetek. Én szerettem veled viccelni, de most már kezd elég lenni. Másokat pihenőre tettek azért, mert Őcirmosságát meg merték sérteni, akkor mi a gond? Másoknak is jár a csend és a nyugalom. Többet tényleg nem szeretnék veled beszélni, pedig tényleg bírtalak. :-) Puszi Cica :-)
Multkor kerdezted humanoidot milyen lanyok jonnek be neki. Nah az kokemeny szexualis zsklatas volt Krisztike! Mas szemben a szalkat sajatjaban a gerendat sem... jellemzo
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen