Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nekem ne... Ralatasom volt ezekre, cég vezetőként, mind a megrendelés, mind az eladási oldalról. Bár inkább a termeleshatekomysaggal, szervezessel foglalkoztam, de ez is hozzám tartozott.
Ha szaktudast is adsz hozzá, mint a mapeies fiúk, akkor igen. De, ha annyi a tudásod, hogy az olasz, német, stb... import termékre radobsz 40%ot, vagy csak sima beton csövet arulsz, mondjuk például, vagy hormann kaput, etc... Akkor pótolható vagy, rohogve. Mert akkor a termék minősége,méret pontossaga,, etc, ára, miatt amúgy is bejaratottak. Hisz már azelőtt is ügyfele volt egy nagy megrendelo, a cégnek, hogy te odakerultel. Általában területi felosztásuak ezen cegek Magyarán beesik egy megrendelés dunantulrol, mert az a te területed, és az a tiéd. Oszt jonapot. Ez például nem egy etwas:))
Fel lett oldva, hohy mehettek a konkurenciahoz, es elhelyezkedhettek, ugyanezen teruleten. Igy a vegkielegites is kevesebb lett, megegyezes szerint. Lustak , es butak voltak mint a föld. Ertuk nem volt kar. Raadasul, sugok, a megrendelok, nem a szemelyhez, hanem ceghez, minoseghez, gyors szallitashoz, es jo arhoz ragaszkodnak. Ne ertekeld tul az embereket. Ha tudnad, hany vezetot lattam, a kompetencia szintjet magasan meghalado pozicioban. Most meg foleg ez van. Ezert lesz jo a tisztito tuz. Mikor cicoriusz is vert fog izzadni, az elkovetkezo razos idoszakban, ugyanazon megrendeles mennyisegert.Es ez jot tesz, az emberek, orszagok, ,cegek versenykepessegenek, fejlodesenek , evoluciojanak.Tudtad, higy ha kivonjuk az EU traszferek egyenleget, akkor magyarorszagon 1% novekedes se.lett volna. A termelekenyseg 1%ot se nott evente az elmult 10 evben. Ehhez vedd hozza, hogy az energia arak emelkedese miatt -4-5% GDP bukot. K.rva vilag lesz itten ,meg az EU transzferrel egyutt is. Amugy engem imadtak a cegtulajok. Par honap alatt rendet raktam a cegekben. Iszonyat pazarlas, butasag, hatekonytalqnsag, munkaszervezetlenseg, es ber igazságtalanság mentek mindenhol. Majd ha lesz kedvem.meselek storykat , viccesek . Kellett hozza, egy meglatas,ösztönös pszichológia, meg hatarozottsag. 7-8 evet csinaltam kb.
Ilyenkor óriási gondot jelenthet, ha a kirúgott üzletkötő bejelentkezik a konkurenciához, a teljes adatbázissal. A mi cégünktől hárman álltak saját lábra, nagyon jól ismerve az ügyfélkört. Aki tegnap kolléga volt, az másnap a konkurenciád, ismerve az összes kis trükköt és a megrendelők névsorát. Területi képviselőként nem mehettem a másik körzetébe, de ők azonnal lelepték, főleg a jólfizető partnereket.
Itt csak az a kérdés, milyen a konkurencia és a termék mennyire speciális. Ha ennyire jól keres, nem hiszem, hogy túl nagy lenne a konkurencia, gondolom nem minden sarkon árulják azt a terméket. Nekünk volt egy arany korszakunk, mikor a listaárat jól feltornáztuk és abból tudtunk visszajuttatni. Vagy kérte az engedményt (akár 30%-ot), vagy zsebbe ment (akár 20%). Itt elengedhetetlen volt az üzletkötői jó kapcsolat, akik tudták, kinek mit lehet felajánlani. Még volt olyan is, aki megmondta mennyik kér és az árat ahhoz kellett kialakítani. Akkor a pénzbehajtással sem volt gondunk, mert az volt a feltétel, csak akkor kapják meg a "sikerdíjat", ha a számla meg van fizetve.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen