Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nyugi Cica, Humanoid csak meg akart védeni, hogy béke legyen. World Peace. :-)
Törölt felhasználó2022. 07. 01. 17:57
Hjaj... alfa Cicoriusz mellett csak úgy erzitek magatokat férfinek ha heréltek, homóztok... pusztán irigység, tudom kezelni 🤣 Egesz eletemet probaltak az irigyeim megkeseriteni. Semmi új nincs a nap alatt 🙃
A tőzsdén a tőlem nagyobb koponyák vèlemènyère, meglátásaira mindig kíváncsi vagyok....szóval ez is gyenge volt.... De az ilyen agyhalott, mint te mèg nem rakott a fórumhoz értelmet..... De sztem jön haza mindjárt az asszony, úgyhogy vége mára kièlted magad itt egy kicsit....mész a sarokba vissza, döntsd el , hogy ülsz állsz fekszel....te kis cirmos... Hacsak nem kandúr megy haza, az jobban magyarázná a viselkedésed....😎
Nem, tényleg regisztrálni kell. :-) Dexter atya kommentje egy kicsit másra irányult, de akkor jó, egyébként, ahogy látod, szent a béke... (viszonylag).... :-)
Jamie L Vandenberg, beirtam googliba ugy mar latom. Ne izgulj, regisztracios ablak jön be ha rakattintok a linkedre es nem akarok regisztralni. Lehet az a gond hogy mobiltelefonrol forumozok. Vacsizni hivtalak h kiengeszteljelek. De nem jottel. A tobbit te kepzelted bele ;)
Ha már itt tartunk, szükségem lenne az asszonya címére, mert meg akarom neki mondani, hogy mellette engem is meghívott vacsorázni, így kétszer lesz herélve. Másrészt, 1 milliárd ember eléri az instagramot csak Cirmike nem, ezt már nem veszem be.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen