Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Cicus, sicc a csirkefarháttól! Pofátlan macska, elvinné az asztalról a drága farhátat. Hát ezért görnyed a vezérünk egész nap az asztal fölött, és tartja alacsonyan az árat, hogy te meg elcsend a dolgozó nép elől. :)
Én egy ideje pl. nem eszek sajtot, PICK szalámi...lazac... egyél csirkecombot :) Nem kívánom neked hogy tényleg megtapasztald milyen szegényebbnek lenni...
Azért ilyen háborút az USA is robbantott ki, nevezetesen 2004-ben, amikor teljesen kreált ürüggyel lerohant egy országot. Nem lett belőle ilyen mártírság, meg médiahiszti, pláne nem szankciózta a világ az agresszort. USA éppen olyan agresszor, mint a ruszkik. Sőt... Sokkal gyalázatosabb fegyverekkel visel hadat a világ ellen. CSak sajnos most nem neki lejt a pálya, hála Teng Hsziao-ping pölcsességének.
Én is a Nyugat része akarok lenni. De nem Amerika nyúlványának része, hanem egy német-francia-osztrák- benelux, stb. tengely mentén. Erős Európát! A nagytőkés propagandát meg pláne fenntartásokkal kezelem. *** Más: brutális élelmiszer-infláció van. Most voltam boltban, félelmetes, napról napra mennek fel az árak. Már számszerűsíteni sem merem. A füstölt lazac 20 dkg 2300 pengő, paradicsomból 4 db 999 Ft, kézműves bagett (300g) 500 ft, Roquefort sajt egy picike darab 1500 Ft, Pick szalámi, 1600+ Ft 20 dkg. Borzasztó. Szegénynek érzem magam...
Nem ilyen egyszeru ez! Az EU nagyon jo dolog. Az megeg jobb lenne nekunk,ha az EU egyuttmukodne gazdasagilag az oroszokkal. Az maga lenne a kánaán. Ez nem az usa erdeke. Hanem a mi erdekunk. Ha erted, akkor jo, ha nem akkor nem.
Az is megvan amúgy neked hogy innen is ki akarják takarítani a NATOt az oroszok? Ennek is örülnél? Ha szomszédosak leszünk Oroszországgal (sikerült Putyin terve) , akkor már mi is fenyegetjük majd őket NATO tagként ugye.
Nekem nem jó én elítélek minden háborút. De nevetségesnek tartom azt az érvélést amikor minden mögött egyetlen országot látunk, az USÁt, mint egyetemes bajkeverőt. Ha annyira elegünk van belőlük, lépjünk ki a NATOból meg az EUból is és mehetünk vissza az orosz medve keblére bazmeg.
Azt kellene felfogni amúgy hogy a NATO nem valami ellen van. Nem az oroszok ellen van..mi van akkor ha felveszik Ukrajnát a NATOba, tényleg? Mi? Utána egy nappal lövik onnan az oroszokat vagy micsoda? Hogy jön ide a hidegháborús kubai rakétaválság amikor a két nagyhatalom de facto ellensége volt egymásnak? A valóság az hogy a kutya se fenyegeti az oroszokat, mégis erre hivatkoznak állandóan hogy ők fenyegetve vannak és ezért nekik terjeszkedni kell, ezért kellett lerohanni Ukrajnát, mert ők védik magukat. Eközben utoljára Hitler fenyegette őket.... Most meg csodálkoznak a szankciókon...miért, tapsolni kéne nekik hogy lőnek egy országot? Vagy mi?
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen