Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Persze, hogy az. Szerintem a legjobb trader az egesz forumon. Eljott az ő pályája. De neha sajat maganak se hisz. Pedig jol latja a dolgokat nagyon. Nem 50%os a talalati aranya mint sokaknak itt a forumon. Nem a vagy bejon vagy nem kategoria.
Kivancsi vagyok mikor gondolkodik el a neoliberalis network, valosagan, es letezesen Janos a 107 oil, 109 brent mellett, hullo keskent szakado olajbanyaszok mellett. Veletlenek nincsennek, neolibek leteznek.:)). Meg rímel is. Mint a gazdasag tortenelme.
"De miért nem hiszed el? Erre vártatok. Pénzeső vége, emelkedő kamatok, beomló tőzsde. Most megkapjátok és nem hiszitek el. Te is longolgatsz, mikor shortban kéne lenni és élvezni az esést." Ezt irta a Balazska, az ozdi fagyis neked. Eletembe eloszor egyetertek vele. Fura figura vagy te is mint en.:)
Igyis ugyis szopoágra teszik. Pont ugy ahogy leirtam Twitter felvasarlasanak bejelentesenek a napjan. Trump es a tobbiek nem kaphatnak szot tilos. Erted? Komolyan beszelek Sokszor bohockodok, meg jatszom a hulyet mert elvezem. De ez most hulyen hangzik, de komolyan mondom. Agyon van hallgatva Biden fianak az ugye is, pedig nagy hordereju,de nem volt valami nagy tuzijatek a sajtoban. Szerintem a hobokeni allatkertben uj kis pingvin szuletett nagyobb viszhangot kapott!:). Nem azert mert van hatalma Bidenek, mert semmi nincs a szenilis oregnek, de vedik a haterhatalmi erok, mert tokeletesen jo eszkoz ez a szenilis trottyos a kezukben. 1060 rol sortolom a teslat. Es tartom.
Teljesen jogosan kapja az ívet. Nem viccből vannak a szabályok, főleg ha ebből anyagi előnyre is tett szert. Buta volt, mert így fogást találtak rajta.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen