Nyílt levélben szólította fel az Európai Bizottság elnökét, Jean-Claude Junckert Hans Eichel, volt német pénzügyminiszter, egyben a G20-ak egykori elnöke, hogy ne folyósítson több uniós pénzt Magyarországnak - számolt be exkluzív
Nem mellesleg elég beszédes, hogy az állami potentátok ellátására kijelölt intézményre mindig, minden rendszerben jut. A többire nem, de már tervezik hogy azokra is jusson, főleg választások előtt...
A metszés nem segédmunka. A terménybetakarítás rég nem kézzel történik. A kötést nem tudom mi. Zöld munkáról nem hallottam csak fekete munkáról:))) Ellenben a gyümölcsöket újabban már le sem szedik mert nem lehet eladni. Mehetsz szedni kézzel,úgy hogy a felét hazaviszed. Nekem van gyümölcsösöm, amennyiben bármit kézzel akarsz csináltatni, biztos ráfizetéses.
Azért európai szolgáltatást várnak." Az is aki az életében egy fillért sem fizetett be? A magyar EÜ a lehetőségein belül kiválóan teljesít! Minden dicséret azoknak akik ott dolgoznak!
A prioritás kifejezés mond valamit? Az egészségügyi ellátásra továbbá dedikáltan járulékot fizet minden aktív korú polgár, a többi adón felül. Azért európai szolgáltatást várnak. A focira viszont nem kíváncsi szinte senki, leszámítva heti 10-15 ezer embert.
"Amennyiben a lakása 5 km-es körzetében nincsen segédmunkásra igény akkor bizony ő nem megy utána!" 2 teljes megyéről beszélünk és nem segédmunkásokról.
Látod ez az. Mindenki más meg másra költené azt a keretet. A 100 egység csak 100 egység! Hiába szeretné az ellenzék abból az összes létező problémát megoldani! Még jó,hogy van ez az építés. Így ki lehet a média elé állni és elmondani a stadionok árából az orvosi fizetéseket rendezni lehetne! Hurrá, megoldották! És a következő évben miből fizetné a többletet? stb....
: fagyasszák be a Magyarországnak járó uniós pénzeket!
Ugrás a cikkhez