Nyílt levélben szólította fel az Európai Bizottság elnökét, Jean-Claude Junckert Hans Eichel, volt német pénzügyminiszter, egyben a G20-ak egykori elnöke, hogy ne folyósítson több uniós pénzt Magyarországnak - számolt be exkluzív
Mezőgazdaságban napszámosra pár hétig van szükség, az nem egy komoly életpálya." Folyamatosan van munka. Talán a téli 3 hónap az ami pihenős. Betanított munkás és kimondott sm. pedig hiánycikk.
"szerinted... ill. javítok, az impotens balliberó oldal szerint... akik számon kérik a kormányon mindazt, amit ők elqrtak ill. nem csináltak, pedig kellett volna." Ez a válasz, hogy pattant ki az agyadból? :))))))))))))))))))))))) Én azt írtam, hogy munkahelyeket kell vidéken teremteni. Ezzel, hogy nem lehet egyetérteni?
Akkor menjél be az Uzsoki (talán a legnagyobb kórház komplexum) új szárnyába amit alig 10-15 éve építettek. Pedig az még istenes, a régi szárnyhoz képest pedig valóságos paradicsom. De mondhatnám a Balesetit is (talán Péterfy néven fut most), a Margitról a Budai Irgalmasrendiről, Kékgolyóról, Jánosról ne is beszéljünk.
Szerintem a képzetlen munkaerőben jól áll Magyarország, csak nincs rájuk szükség ekkora számban. Mezőgazdaságban napszámosra pár hétig van szükség, az nem egy komoly életpálya. "A körzeti MN. hivatalnál pedig tömött sorokban állnak az emberek." Akkor a fidesz hazudik a statisztikában? Hiszen nagyon alacsony a munkanélküliség a statisztikában.
"Vidéki munkahely teremtéshez képzett munkaerőre van szükség." Vidék nem annyira távol a fővárostól. Betanított munkaerő, segédmunkás, mezőgazdasági munkás hiánycikk. A körzeti MN. hivatalnál pedig tömött sorokban állnak az emberek.
A szokásosat. Munkahelyeket kell vidéken teremteni. Vidéki munkahely teremtéshez képzett munkaerőre van szükség. Na vajon képzett munkaerő, hogy jön létre? (segítek, nem úgy, hogy 330 milliárd TAO pízt, az egyáltalán nem látványos élsportba ölünk)
: fagyasszák be a Magyarországnak járó uniós pénzeket!
Ugrás a cikkhez