Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Beze és LOL, jó lenne ha hamarabb mondanátok, hogy vásároltok, mert akkor bátrabban tudnék gondolkodni. Hangsúlyozom: gondolkodni. Levettem a kezem a vételi gombról... Ha nem leszek bátrabb, sosem kerül le rólam a pelenka.
16:00 ma az adat, de a péntek lesz a főműsor. Ma “csak” azt tudjuk meg recesszióba esett e USA. Ha holnap kevesebb új állás hirdetés lesz, és pénteken rossz munkaerő adat jón akkor. Aranyon kívül más biztonságos eszközt nem látok.
Istenem, ezt a fejetlenséget. Ezek napról-napra cibálják az egész világot a hülye adataik miatt. Annyira törékenynek látszik így minden. Én úgy látom, láttam, hogy 2008 után ebben még inkább fokozatot váltottunk, természetesen a rossz irányba.
Nagy lett a bizonytalanság! A mai PMI nem a hét főműsora lesz de fontos. Végén kiderül mégis recesszióban van USA? Na akkor tényleg a részvénypiacnak annyi.
https://www.investing.com/commodities/copper . Na a tegnapi PMI a réz piacra is bekopogott! Ma -3,22% esés. Arany kivételével minden fém esik, még az urán is. WTI -2,34%-on. Ngas viszont +2-6%-on van. DXY meg a helyzethez képest már túl erős! . Legyünk türelmesek itt valami nagy gubanc lett.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)