Érdekes fejtegetést osztott meg hallgatóságával Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén a gazdaságpolitikai pólusokról, közvetlenül Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Matolcsy György
Ezt mondom pénznyelőnek Ő meg,ha O.V. lehet AKKOR NEKik is!!! nem kér a Migránsokból, na azt nem!!!!IK MÉRT NEM MONDJA TÁVOLABB KÉRHETEM HAZÁNKTÓL A MIGRÁNSOKAT!!!! Összemos ítt mindent 20000, 4000 számadataival,, Álljon ki mgáérrt Hívatkozik magának ne is rendüljünk meg ha tele lesz az ország Migránsokkal... Megérteném,ha milliárdos lenne!!!
"Én is azt tudom mondani a migráns simogatóknak,hogy nem azokra az országokra kell ráerőltetni a migráncsokat akik nem kérnek belőle" . Nem rémlik, hogy kértünk volna ukrán bűnözőket tömegesen, 20000 kötvényes migránst, meg a kvóta 3-szorosát is meghaladó 4000 muszlim migránst. Te kértél ilyet? Kitől, a Jézuskától? Mert a Fidesz programban nem volt ilyen. Mégis megtörtént...
"Csakhát nem a doktorival érkező migráns a jellemző. " . Ott a pont.Én is azt tudom mondani a migráns simogatóknak,hogy nem azokra az országokra kell ráerőltetni a migráncsokat akik nem kérnek belőle.Azok a ballibbantak akik annyira szerelmesek beléjük, költözzenek melléjük,vagy fogadjanak be párat,aztán tapasztalják meg a saját bőrükön az idióta világnézetük következményeit! De ne csesszék el azok életét akik biztonságos,normális életre vágynak!
Nem penznyelo, ne mondd mar meg, hogy en minek talsikolok. En az adorendszer miatt szavazok rajuk. Nem szeretem a kepet egyiknek sem, neha meg igy is elgondolkodok, hogy tegyem-e, mert azert sokszor gyomorforgato, amit muvelnek. Csakhogy veled ellentetben en nem gondolom, hogy ha a masik jon, az jobb lesz. Simicska nem jotakonysagi celbol tamogatja a jobbikot. Mint ahogy a baloldali partok tamogatoi sem azert tamogatjak oket, mert nem tudnak mihez kezdeni a lenzukkel. A toke nem igy mukodik. Nap, mint nap latom, benne elek. Ugyanakkor a gazdasag stabil. Az infla alcsony a novekedes szamottevo. Az adossag csokken a finanszirozasi igeny alacsony. Azok utan, amit a szocik tettek az orszaggal, ez dobbenetes javulas. Ugy, hogy megcsak nem is engem adoztattak romma, mint ahogy a szocik tettek volna Merthogy azt megtalasztaltam, koszonom Megjegyzem, miellott idebotogned a tahosagaidat, nem ittam, csak mobilrol irok...
GDP = fogyasztás + beruházás + export – importVagyis az import, pl energiahordozok lejon belole. Tehet, mondjuk mikor az EU penzebol utat epitenek, ami jelentos szallitasi koltseggel jar; amihez import koolaj is szukseges, vagy amikor a hazautalt penzbol a gyerek kinai telefont vesz, az nem teljes mertekben jarulnhozza a GDP-hez.Megfelel?
"Volt egy csomo migrans. Aztan lett kerites, es a migransok eltuntek." . Volt 2010-ben egy ország: Magyarország. Azóta elment 500e magyar külföldre. És Orbánék állampolgárságot adtak ukrán bűnözők tömegeinek, befogadtak 20000 kötvényes migránst és legalább 4000 muszlim migránst (kvóta 3-szorosát). Te ennek tapsikolsz. Én nem.
Tudod, en veled ellentetben nem a propagandat figyelem. Volt egy csomo migrans. Aztan lett kerites, es a migransok eltuntek. Mint irtam, te ezt ott Budapesten biztosan nem erzekelted, itt durva volt. Es most sokkal jobb.
Hú... Két észrevétel: . 1. Egyértelmű, hogy abszolút benyaltad a kormány propagandát. (alap tájékozatlanságoktól hemzsegnek a szövegeid, de a Sorosozás rögtön megvan). . 2. Szerintem nem változott az italfogyasztási szokásod.
Ezt vajon hogyan értette Orbán Viktor?
Ugrás a cikkhez