Érdekes fejtegetést osztott meg hallgatóságával Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén a gazdaságpolitikai pólusokról, közvetlenül Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Matolcsy György
De a tények azt mutatják, hogy Orbán király a legnagyobb hazaáruló és migráns párti az ukrán bűnözőknek tömegével adott állampolgárság, a befogadott 20000 kötvényes és 4000 "menekült"-nek hazudott muszlim migráns után.
De ugy latom penznyelovel jol elvannak. Pedig nem is olyan reg penznyelo szerint a jobbik fasisztoid part volt. Szavazott a Fideszre. Es kopkod masokat, higy koponyegforgatok. Hehehehe
te vagy itt a nóbel díjjas már kinyilatkoztattad, h ismered a négy alapműveletet egyszerű kérdéseket teszek fel mert ugye sem az az évi 4000 milliárd feletti ingyen eu pénz se a hazautalt gdp arányosan 2 százalék körüli pénz nem jelenik meg aktívumként szerinted és azt is tudjuk tőled, hogy az eu pénzt elfölöző multi nem itt adóznak, nem itt fizetnek járulékot stb. hanem minden a kiszes műve szóval hogyan jelenik meg a ráfordítás a gdp-ben, mik azok a javak? az adóról annyit, hogy magyarországon az egyik legnagyobb az adóteher a vállalkozásokon kivéve, ha multik, mert ezeket a csúf multikat a kiszesék erősen dotálják
Ezt a párttársadtól kérdezd meg. Segítek, ki itt a migráns párti: . Phylaxa 2018. február 17. Maximálisan migráns párti vagyok és az is voltam mindig is.” . Tőle kérdezd ezeket.
Ez gyereke SAJNOS ÍGY VAN JOBB ETTŐL TÁVOL LENNI A KIS V4-el egyetembe Mi ez a V4 varsói nem a Visegrádi négyek... Na Grát a bandánk remélem nem bántottam senkit...
Nezd penznyelo, engem alapvetoen a kvota sem erdekel. Elmeselem, hogy mi volt, mikor atmentem autoval Ausztriaba, majd Nemetorszagban. A hataron megerositett orizet. Tudod, ott ahol korabban a madar sem nart. Na, szerinted azok mit vedtek, es kitol? Ugye nem gondolod, hogy tolem? Szerinted kellettek nekik? A nemetek is habzo szajjal rinyaltak szegeny bevandorlok mellett, aztan mikor megjelent naluk parezer, hirtelen jott a pofaraeses, ezek ennyien vannak ??? :-O rajottek, hogy nekik ez azert nem hianyzik olyan nagyon. Ekkor jott a kvotas otlet. Szoval nekem ne akarj megmagyarazni semmit. Ez a 24000 ember, akiknek egy resze mar nincs is esetleg itt, vagy mar korabban is itt volt, ezek nem nagyon rugnak labdaba a tobbszazezer muszlin mellett. Hidd el a nemeteknek sem hianyoznak, idetoljak kket, amint tudjak.
Ezt vajon hogyan értette Orbán Viktor?
Ugrás a cikkhez