"Tessék, itt van, ezt neked dobtam! Finom a csont az éheseknek. A jóságos és kegyes királyunk. És aki megkérdőjelezné nagylelkűségét, az gonosz, az sátán." (Karafiáth)
Elit gimnázium, Apáczai napok, hétfő, 2017. április 10.TOLERANCIA NAP 1. sáv (kiemelve az „értékesebb” előadások) – Melegséggel kapcsolatos előadás (nem, nem hőtan!) – Amnesty International előadása a gyűlölet-bűncselekményről – Amnesty International Amnesty-óra – Menedék (Migránsokat Segítő Egyesület) előadása – Amnesty International Mi lenne ha…? előadása 2. sáv (kiemelve ismét az „értékesebb” előadások) – Melegséggel kapcsolatos előadás (bizonyára ez sem hőtan!) – Amnesty International előadása a gyűlölet-bűncselekményről – Amnesty International Amnesty-óra – Menedék (Migránsokat Segítő Egyesület) előadása – Amnesty International Mi lenne ha…? előadása Repetitio est mater studiorum! (Ismétlés a tudás anyja) https://magyaridok.hu/belfold/janicsarkepzes-az-elitgimnaziumokban-2831154/
Hatalmasat vert a Fidesz jelöltjére Márki-Zay Péter, a minden ellenzéki párt által támogatott független jelölt.
Az eredmény 84 százalékos feldolgozottság mellett:
Dr. Márki-Zay Péter
10 440 (57.4%)
Hegedűs Zoltán
7 590 (41.73%)
A Fidesz kamu “baloldali” jelöltje, Hernádi Gyula csúnyán eltaknyolt: 0,87 százalékot kapott. Még nem végeredmény, de nem lehet már tőle elvenni az első helyet! Orbán felkészül...
Kósa: a magyar ember iszákos és ingyenélő Polt: a magyarok debilek, sötétek, hülyék Németh, Kövér : az ellenzék hazaáruló Lázár: azért jó a közmunka, mert így nincs ideje lopni a közmunkásoknak Hegedűs Zsuzsa: nincs éhezés, mert lopnak maguknak Ez a véleménye a Fidesznek rólunk, Rólatok! De szavazzunk rájuk! Mert ők "megvédenek"!
"Muižnieks a Népszavának interjút is adott, melyben részletesen is kifejtette, a magyarországi lépések rendkívüli durvaságukkal tűnnek ki. „Nem nagyon láttam olyat, hogy a védelmet kereső embereken segíteni próbáló NGO-kat a törvényhozás szintjén bélyegzik meg. Talán csak Oroszországban és Azerbajdzsánban. De nem hiszem, hogy Magyarországnak kellemes a társaságuk” – fogalmazott." http://168ora.hu/itthon/porig-alazta-az-orban-kormanyt-az-europa-tanacs-emberi-jogi-fobiztosa-145302
minek eteted a bohócokat? aki tolvajt véd maga is tolvaj ennyit erről egyébiránt van az a fajta, biztos ismered, amelyik ha holnap gyurcsány lesz hatalmon máris jelentkezi szógálatra - tapasztalat megvan mint annak idején a horhysta házmester a bolsiknak, és máris ávós lett a szentem ijjen egyszerűek ezek
Ráhel levele: “Nagyot csalódtam Pistiben, én nem ilyen családban nőttem fel. Nálunk nem szokás csalni meg lopni. Apukám is csak nagy nehezen kuporgatja össze a pénzét, de minden fillérrel el tud számolni, ahogy azt a legutóbbi vagyonnyilatkozatában is megtette. Nagypapám is világéletében egyszerű kőfejtő volt, kétkezi munkás, a mészkő a mindene, az Isten megáldja a kezét. De a szomszédságunk is, mind jóra való ember volt. Emlékszem Lőrinc bácsi is ment egész nap, segítette a nyugdíjasoknak bekötni a gázt, a vízt. Ha látta, hogy valaki egyik napról a másikra él, akkor pénzt sem kért a munkájáért. Hát így éltünk mi, erre jön Pisti, és állami megrendeléseket nyúl le úgy, hogy a haverja írja ki a közbeszerzés feltételeit, majd azoknak a feltételeknek csak Pisti cége tud megfelelni. És így lopja el a közpénzt! Ez felháborító. Miért csináltad ezt Pisti? Mit tettél velem, velünk? És a pöcsöd is kicsi.” Vigyázat, HÍRCSÁRDA!!!) :D :D :D
Ez is Magyarország...