Elvették az eszed a szegedi boszorkány(konyhások)?
Én még nem hallottam, hogy a boszorkányok meztelenek lennének.
Törölt felhasználó2017. 01. 31. 22:26
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 01. 31. 22:14
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 01. 31. 19:49
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 01. 26. 10:52
Előzmény:
törölt hozzászólás
Símaszkban verték össze a közmunkásokat, rendőr adott tippeket hozzá
Nyolcan támadtak romákra egy északkelet-magyarországi településen. A hatóság szerint az ügyben nem volt rasszista motívum, az érintett rendőr pedig csak viccelt, amikor előre leírta, hogy kéne összeverni az áldozatokat.
Az egyik fiatalabb közmunkás menekülni próbált, őt lefújták a gázspray-vel. Miután a földre esett pajszerral ütötték a lábait, az egyiket el is törték. Lefogták, és azt súgták neki,
„MOST MEGHALSZ, KINYÍRUNK!”
miközben megpróbálták levágni az egyik fülét. Mikor védekezésképpen a fejéhez kapott, a kés átszúrta az ujját. Ezután tovább ütötték és rugdosták a földön fekvő embert. Az apja, aki szintén a közmunkások között volt, ugyanígy járt, neki a kezét törték el pajszerral, miután földre került. A verés közben azt mondták
„RÁTOK LESZ GYÚJTVA A HÁZ BÜDÖS CIGÁNYOK.”
Mindez 2014 augusztusában történt egy északkelet-magyarországi kis falu közelében. A történet szereplőinek nevét az áldozatok védelmében megváltoztattuk. link
Nem tudom. Ott volt már ércbánya régen.
A réz ára pedig emelkedni fog az elektromos autók elterjedésével,ezért nem a rezet kellene eladni hanem elektromotorokat készíteni belőle.
Az arany, ezüst pedig csak extra nyereség lenne.
Ez is Magyarország...